Inaktiv platsannons

Butikschefer - Stockholm

Om tjänsten

Mår du bra av att jobba i en miljö där du kan få tävla, tänka kommersiellt och vara med och påverka din egen karriär? På INTERSPORT är vårt mål att erbjuda Service i Världsklass och kan erbjuda dig en vansinnigt rolig resa med massor av utmaningar i ett högt och härligt tempo. Vi tror att vägen till att få kundens bästa betyg bygger på ödmjukhet, teamwork och personligt engagemang hos våra medarbetare.

Vi söker nu butikschefer till Stockholm!

Vi letar efter försäljningsinriktade och passionerade ledare som har siktet inställt på att alltid överträffa våra kunders förväntningar på sin butiksupplevelse. 

Är du redo för en ny utmaning?

Det här innebär rollen

För att nå framgång och driva en fantastisk butik krävs det många olika saker av en Butikschef. Men det som är avgörande är att det finns engagerade, inspirerade och duktiga medarbetare som arbetar tillsammans med dig som Butikschef i ett team mot gemensamma mål. Därför anser vi att din viktigaste uppgift är att skapa förutsättningar för såväl individen som för teamet, så att alla ska kunna nå sin fulla potential varje dag.  Självfallet har du även ett helhetsansvar för butiken där du säkerställer att butiken är lönsam, välplanerad där du själv deltar och är ett föredöme i den operativa butiksdriften. Det som avgör om du kommer att vinna matchen är att du har teamet med dig.

Vad vi förväntar oss av dig

Meriterande för rollen är om du har erfarenhet från sport- eller textilhandeln. En god förståelse för butiksekonomi, viktiga KPI:er, avgörande säljnyckeltal samt administrations- och datorvana kommer också vara avgörande för att lyckas i rollen.

Vi letar efter en mål- och resultatdriven person som är redo för en ny utmaning. Vi vill att du delar vår tro om att ett tydligt, coachande och ödmjukt ledarskap ger motiverade medarbetare och därigenom en butik som levererar. Du lyfts av att tillhöra ett team som vill framåt samt uppmuntrar och lyfter dina medarbetare. Du är ett föredöme i butiken, skapar förtroende och ett öppet arbetsklimat där människor inspireras och vågar ta initiativ.

Din ansökan

Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta  

Välkommen med din ansökan!

INTERSPORT är världens största sportkedja och omsätter över 11 miljarder euro genom fler än 5500 butiker i 44 länder. I Sverige har vi ett brett butiksnätverk med runt 150 butiker där våra duktiga medarbetare hjälper våra kunder med sportutrustning som inspirerar till hälsa och träningsglädje. Sedan 2014 ingår även Löplabbet i Intersport-koncernen med 12 butiker över landet.  INTERSPORTs filosofi är enkel. Ju mer människor gillar att vara aktiva, ju aktivare är de. Vi hjälper dem att förhöja den upplevelsen genom vår kunskap och bra produkter. Oavsett nivå erbjuder vi riktig sport för alla. Och genom vår passion för sport inspirerar vi till ett aktivt liv.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb