Inaktiv platsannons

Klientadministratör, semestervikariat, anstalten Västervik

Om tjänsten

Som administratör arbetar du med flera klientadministrativa system. Du medverkar i arbetet med registrering och expediering av beslut, domar m.m. rörande klienter. I arbetsuppgifterna ingår även posthantering och att ge verksamhetens medarbetare och chefer stöd, såväl administrativt som praktiskt. I det dagliga arbetet sker samverkan i hög utsträckning med olika delar av Kriminalvården samt andra externa aktörer. Detta gör att du bör ha god kännedom om offentlighetsprincipen och samtidigt kan säkerställa att sekretesskyddet upprätthålls.

Kvalifikationer

Krav:

• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen.
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift

Meriterande:

• Gymnasiekompetens med kontorsadministrativ inriktning eller annan utbildning i kombination med relevant erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Kunskaper om Kriminalvårdens administrativa system (Agresso, KVR, Platina), kunskap om påföljdssystemet liksom vana att skriva protokoll.
• Arbetslivserfarenhet från kansliarbete inom Kriminalvården.


Arbetet som kansliadministratör är en servicefunktion, vilket ställer krav på att du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann samt van att tidvis arbeta i ett högt tempo. Arbetet kräver även god administrativ förmåga och att du uttrycker dig väl i tal och skrift samt har goda IT-kunskaper.

Andra personliga egenskaper som värdesätts är flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt men i nära samarbete med övriga anställda på enheten samt andra aktörer såväl inom som utanför myndigheten.

Du har en humanistisk grundsyn och delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse. Semesterperioden sträcker sig i huvudsak mellan veckorna 25-33.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västervik
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej