Inaktiv platsannons

Sjuksköteska - sommarvikariat till Häktet Göteborg

Om tjänsten

Häktet Göteborg är en arbetsplats för 300 medarbetare. Du kommer att ingå i ett team bestående av sju sjuksköterskor.

Som sjuksköterska på häktet Göteborg har du dels mottagning för bedömning av lättare åkommor, men du bedömer även vilka sökande som ska träffa läkare eller annan yrkesgrupp. Det innebär att du arbetar både med somatiskt och psykiatrisk hälso- och sjukvård för de intagna, assisterar vid läkarmottagning samt administrerar läkemedel i första hand genom dosdispensering. Dokumentation sker i PMO patientdatajournal.

Samarbete med övrig kriminalvårdspersonal är en självklar och viktig del av arbetet. Kriminalvården har också ett nära samarbete med Folkhälsomyndigheten när det gäller epidemiologisk rapportering om riskbeteende för blodsmitta.

Besök vår hemsida för att läsa mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska i Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/yrkesroller/sjukskoterska/

Kvalifikationer

Du skall vara legitimerad sjuksköterska och om du har erfarenheter av akutsjukvård, psykiatri eller beroendevård är det meriterande.

Arbetet är självständigt och det är viktigt att du har god förmåga att arbeta tillsammans med andra yrkeskategorier och att förmedla dina kunskaper. Vi fäster stor vikt vid att du är professionell i din yrkesroll där det ingår att göra medicinska prioriteringar, vara flexibel i patientkontakten men ändå sätta tydliga gränser för vad sjukvård innebär samt att ha en god empatisk förmåga.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 3-6 månader

Enligt överenskommelse

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej