Inaktiv platsannons

Anläggningsingenjör Renseri i Piteå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Teknikdriven Anläggningsingenjör Renseriet

Vi söker en Teknikdriven Anläggningsingenjör till Renseriet på SCA Munksund. Vill du jobba brett med tekniska frågor, verksamhetsutveckla och planera? Som Anläggningsingenjör på Renseriet blir du en viktig kugge i verksamheten, du samarbetar med kollegor inom avdelningen gällande de tekniska frågorna. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

I rollen som Anläggningsingenjör driver du tillsammans med produktionsledningen arbetet med att säkra driften och att utveckla verksamheten, alltid med säkerhet i fokus. Du samarbetar främst med operatörerna på avdelningen och deras teamledare samt med olika underhållsgrupper. Inom ansvarsområdet för Renseri ingår Vedplan och Hamn där du även har rollen som Hamnsäkerhetschef. Arbetet är varierande och med vitt skilda arbetsuppgifter.


Tjänsten innebär att du utarbetar metoder och rutiner i syfta att förbättra arbetsmiljö, kvalitet, miljö och ekonomi samt för att höja drifttillgängligheten. I praktiken innebär detta bland annat uppföljning och analys av nyckeltal, underhållsplanering, systematiskt arbetsmiljöarbete och dokumentering. Vidare arbetar du med att utföra riskanalyser gällande anläggningen och kemikalier. Du kommer aktivt delta i vårt förbättringsarbete och driva utvecklingsfrågor tillsammans med kollegor i drifts- och underhållsorganisationen. Det innebär bland annat att kunna vara projektledare i förbättringsprojekt samt delta i pelararbete.


Tjänsten innebär stora kontaktytor både inom produktionsavdelningen men även med andra enheter på pappersbruket. Som Anläggningsingenjör arbetar du tillsammans med kollegorna för att verksamhetsplanera och hitta smarta arbetssätt. Du ansvarar för planering gällande underhållsstopp och för samordning med underhållsavdelning och avdelningens teamledare.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du behärskar Office paketet och har lätt att sätta dig in i andra IT-verktyg. Vi ser att du är driven, handlingskraftig och inspirerar andra. Du lägger tid på att följa upp ditt arbete samt gillar att vara den som initierar och driver på förändringsarbete. Du har ett stort intresse för teknik och gillar att lösa problem och anta tekniska utmaningar.


Du har ledaregenskaper och som person vill du skapa en positiv atmosfär och du visar respekt för andra. Du är på ett engagerat sätt med och utför arbetsuppgifter och uppdrag på en högklassig nivå. Du har en god analytisk förmåga och har lätt att förstå och analysera komplexa frågor och problem snabbt samt fattar väl underbyggda beslut.


Du innehar tekniska samt övriga sakkunskaper inom ditt område och vill kontinuerligt utvecklas inom din yrkesroll. Du tar initiativ och ansvar för de processer som gäller på den specifika arbetsplatsen och verkar för ett gott samarbete inom SCA.


Då arbetet kräver många kontaktytor så söker vi dig som är social och har en god samarbetsförmåga. Du skapar ett nätverk med kontakter och relationer och använder detta för att nå uppsatta mål. Du delar gärna med dig av kunskaper, erfarenheter och information och du stödjer andra med fokus på avdelningens gemensamma mål.

Vad erbjuder vi dig?

Tjänsten är dagtid och beredskap förekommer.


I denna roll kommer du vara en viktig del i driftorganisationen. Vill du vara med och påverka och skapa morgondagens SCA Munksund. Vi erbjuder ett arbete som är mångsidigt, lärorikt och socialt. Hos oss blir du en del av ett stort företag med många möjligheter till både professionell och personlig utveckling.


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA. Därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Piteå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)