Inaktiv platsannons

NORSKTALANDE MÖTESBOKARE TILL OPEN SOLUTION! i Göteborg

Om tjänsten

Gillar du kundkontakter, kan norska och vill jobba i sprillans nya lokaler med havsutsikt ifrån kontoret? Då kan jobbet på Open vara något för dig! Open är ledande i Norden på betallösningar och söker nu en norsktalande mötesbokare till sin Inhouse-avdelning på Lindholms Piren i Göteborg.

Rollen
Som mötesbokare på Open kommer du att ha ett tätt samarbete med dina norska kollegor. Utifrån färdiga listor kommer du kontakta allt ifrån attraktiva restauranger, hotell och caféer mm på den norska marknaden och erbjuda toppmoderna betalsystem. En attraktiv produkt som många vill höra mer om!

Du kommer i utgångsläget vara inhyrd som TEMP-TEAM konsult med mycket goda möjligheter till anställning direkt hos Open efter en avtalad period. Tjänsten skall tillsättas omgående. Arbetstiden är mellan 8.30-17.00. 

Du erbjuds
Här får du chansen att jobba i helt nya och mycket trivsamma lokaler på Lindholmspiren i Göteborg med en positiv och glad atmosfär, vi satsar stort inte bara på tillväxt utan även på trivsel och arbetsmiljö. Vi har en flexibel och prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad. 
Fast lön och avtalsenliga villkor!

Din profil
Som mötesbokare är det din röst som är din viktigaste resurs därför behöver du ha en bra telefonröst, vara kommunikativ och tycka om att ge god service. Det finns inga krav på tidigare erfarenhet utan stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet!

Intresserad?
Är du Opens nya norsktalande mötesbokare? Skicka in din ansökan så snart som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

I denna tjänst har Open valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Hanie Jadidi, 0708-58 55 10.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej