Inaktiv platsannons

PRV söker sommarvikarier till Söderhamn

PRV söker sommarvikarier till S... På PRV arbetar vi med innovationer inom samhällets alla områden. Som centret i Sverige för immateriella rä

Om tjänsten

PRV söker sommarvikarier till Söderhamn

På PRV arbetar vi med innovationer inom samhällets alla områden. Som centret i Sverige för immateriella rättigheter är vår främsta uppgift att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft. Det gör vi genom att öka kunskapen om immaterialrätt, och ge företagare och innovatörer de verktyg de behöver för att kunna få ut det mesta av sina tillgångar.

Vi är en öppen och kundorienterad myndighet där våra anställda bidrar med kunskap, framåtanda och engagemang. Välkommen att utvecklas med oss på PRV, där vi arbetar med teknik och samhällsutveckling i framkant.
 

Till Design- och varumärkesavdelningen (DVA) söker PRV nu sommarvikarier. På DVA är vi ungefär 90 personer som arbetar med bland annat Design- och Varumärkesgranskning och utgivningsbevis för periodiska skrifter.

Arbetsuppgifter

Vi söker personer som i huvudsak kommer att arbeta med att registrera inkommande ansökningar i våra ärendehanteringssystem, arkivarbete, posthantering och allmänna kontorsgöromål. Vi söker också sommarvikarie för att sköta vår lokalvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

- slutfört 3-årigt gymnasium, eller motsvarande

- tidigare arbetslivserfarenhet

- gärna kommit i kontakt med något av våra verksamhetsområden – varumärken, design, eller periodisk skrift tidigare

- kunskaper i våra ärendehanteringssystem är meriterande.

Anställning

Anställningen är en visstidsanställning på timme mellan 4-8 veckor under perioden juni till augusti. Tjänsten är placerad på PRV:s kontor i Söderhamn.

Ansökan

Välkommen med din ansökan innehållande ett personligt brev samt CV senast den 15 mars 2019.

Vill du veta mer?

För mer information är du välkommen att kontakta enhetschef Stefan Green. Vid frågor om anställningsvillkor kontakta HR-specialist Mats Lindroos. Fackliga representanter är Oscar Bäck (SACO-S) och Håkan Bodin (ST). Alla kontaktpersoner nås via vår växel på telefon 08-782 28 00.

( I denna rekrytering har vi valt mediekanal och undanber oss därför säljare.)

Dela detta jobb

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Söderhamn
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej