Inaktiv platsannons

Projektinköpare IME Hus Norr i Skellefteå

Om tjänsten


Vill du arbeta i branschens mest utmanande och spännande projekt? Vill du bli projektets spetskompetens inom inköp?

Vill du vara med och bygga, ett enormt datacenter, världens största testlabb för kabel, en ny rökgasrening, en kartongfabrik eller varför inte Europas första batterifabrik?

På Skanska genomför vi branschens mest spännande byggprojekt och nu söker vi en projektinköpare som vill vara med och bygga Northvolts batterifabrik i Skellefteå. Batterifabriken kommer att tillverka litiumbatterier för användning i elbilar och för lagring av energi från våra elleverantörer. Ett framtidsprojekt som bidrar till ett fossilfritt samhälle och en bättre miljö.

Vi söker nu en projektinköpare för Hus Norr med placering i Skellefteå eller Umeå

Som projektinköpare är du distriktets spetskompetens inom operativt och strategiskt inköp. Du ansvarar för att säkerställa konkurrenskraftiga och professionella inköp. Du driver och utvecklar inköpsarbetet och ser till att projekten får den mest optimala inköpssupporten utifrån verksamhetens behov i anbud och i projektskeden.

Du är verksam i distriktets operativa inköpsarbete samtidigt som du driver övergripande strategiskt viktiga inköpsfrågor för Skanska. Vilket innebär att du jobbar i ett brett nätverk i Skanska på olika nivåer.

Du har erfarenhet från inköp och är bra på att koordinera team

Vi söker dig som har ett gediget intresse för affärer och för inköpsfrågor, både avseende operativt och strategiskt arbete. Du har erfarenhet av inköpsarbete inom bygg- anlägg- eller industribranschen. För att lyckas i tjänsten krävs kunskap i avtals- och entreprenadjuridik. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du förmåga till nytänkande, hög social förmåga. Du är självgående med tydligt resultatfokus och ansvarstagande, vilket är nödvändigt då du kommer att vara delaktig i parallella uppdrag i samma projekt. Du är en skicklig förhandlare, som drivs av att utföra bra affärer. Du är kreativ och initiativrik med fokus på resultat. Du tar ett aktivt ansvar och har en förmåga att få saker att hända. Du kan fungera som en spindel i nätet och har en förmåga att entusiasmera och engagera andra.

Vi är nyfikna på dig!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och ett personligt brev senast 2019-02-24, urval sker löpande så ansök redan idag.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skellefteå | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)