Inaktiv platsannons

Affärsområdeschef Belysning - Vattenfall Services i Motala

Affärsområdeschef Belysning - Vattenfall... Vill du, tillsammans med oss, bygga vägen som ska ta oss framåt mot en fossilfri framtid?   Är du en ledare med stort eget engagemang, samarbetsvilja och driv? Vill du även vara...

Om tjänsten

Affärsområdeschef Belysning - Vattenfall Services

Vill du, tillsammans med oss, bygga vägen som ska ta oss framåt mot en fossilfri framtid?
 
Är du en ledare med stort eget engagemang, samarbetsvilja och driv? Vill du även vara med och ansvara för att utveckla våra medarbetare och ta tillvara deras engagemang och kunskap? Om du är tydlig, synlig och modig i ditt ledarskap idag, då kan det vara just dig vi nu söker.

För att bli lyckosam i rollen som Affärsområdeschef hos oss på Vattenfall Services vill vi att du har ett starkt och genuint intresse för att utveckla dina medarbetare och därmed vår verksamhet. Vi är intresserad av dig som vill bidra med ditt driv till oss, är nytänkande, engagerad, samarbetsvillig, och med ett stort mod. Vi har fortsatt stort fokus på att utveckla vår säkerhetskultur, personal, affär och arbetssätt. Din förmåga att skapa tillitsfulla team behöver vara mycket bra och ditt ledarskap inspirerande och förtroendeingivande.

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där engagemang, kreativitet, samarbete och resultatorientering är viktiga delar. Samtliga medarbetare och våra kunderna är de viktigaste för oss!
Hela Vattenfall har en strategisk målbild som säger ”Fossilfri inom en generation” och den är viktig för oss att bidra till.

Nu söker vi en affärsområdeschef till Belysning, geografiskt ansvarsområde hela Sverige. Våra kunder är intresserade av helhet och ser gärna att vi hjälper dem optimera sina lösningar som idag givetvis är fokuserade på energieffektivitet.
 
Våra kunder återfinns bland kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument.

Tjänsten är flexibelt placerad men gärna i Stockholm eller Uppsalatrakten.

Din roll som affärsområdeschef
Vi erbjuder en tjänst som Affärsområdeschef Belysning inom Enheten Energy Services i Vattenfall Service. Affärsområdet är idag det största inom enheten. Du får ansvar för ett Affärsområde där fem avdelningar ingår. Totalt är det ca 130 medarbetare. Du rapporterar till Enhetschef och ingår i Enhetens ledningsgrupp.
 
Det här är ett utmanande ledaruppdrag i en affärsmässig verksamhet. Rollen innebär ekonomiskt, strategiskt och operativt ansvar för hela verksamheten. Arbetet är omväxlande, du förväntas att ha nära kontakt med kunder och kollegor och det finns stora frihetsgrader i att kreativt bidra till vår fortsatta tillväxt och affärsutveckling. Vi värdesätter självklart ditt naturliga intresse och dina kunskaper för våra befintliga och kommande affärer.
Här kommer det att vara stort fokus på att fortsätta utveckla vår säkerhetskultur, personal, affär och arbetssätt.

 
Dina kvalifikationer som affärsområdeschef
Du har godkänd och avslutad högskoleutbildning och erfarenhet från entreprenad-, konsult- och/eller energibranschen.

Gedigen ledarerfarenhet på minst 5-7 år.

Du måste ha tidigare erfarenhet av att ha varit ledare för andra ledare/chefer och med det också haft ansvar för ledningsgruppsarbete, systematiskt arbetsmiljöarbete, strategisk affärsplanering, budget, prognos och uppföljning.

För att bli lyckosam i rollen som Affärsområdeschef hos oss på Vattenfall Services vill vi att du har ett starkt och genuint intresse för att utveckla dina medarbetare och därmed också vår verksamhet.
Du ska kunna bidra med eget driv och vi uppskattar ditt nytänkande. Din förmåga att skapa tillitsfulla team behöver vara mycket bra och ditt ledarskap inspirerande och förtroendeingivande. Vattenfalls ledare ska leva upp till ledorden tydlig, synlig och modig.
 
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

 
Meriterande:
Erfarenhet från tidigare resultatansvar är en merit.

Övrigt
Körkort (B) är ett krav att du har.
Eftersom verksamheten är utspridd över hela landet är resande frekvent förekommande.

Frågor
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Kerstin Rodell Lundgren, mobil: 072-745 54 40 eller e-mail: kerstin.rodelllundgren@vattenfall.com.
Vår rekryterare Anneli Jarlsheim når du på mobil: 072-585 28 76 eller e-mail: anneli.jarlsheim@vattenfall.com
 
Fackliga representanter
Magnus Tjergefors Ledarna, Joel Hersan SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Sundqvist Unionen. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot att få veta vilka Dina Superkrafter är, ange i Din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 
 
Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 800 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se
 
Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Motala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Motala | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)