Inaktiv platsannons

Vattenfall R&D söker sommarjobbare för betongprovning i Älvkarleby

Om tjänsten

Nu söker R&D Laboratories 1-2 sommarjobbare för betongprovning i Älvkarleby. Arbetet kommer att pågå mellan den 17 juni till och med den 9 augusti med reservation för förändringar.
 
Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.
 
Arbetsuppgifter:
Som sommarjobbare hos oss kommer du att få hjälpa till med standardiserad betongprovning och R&D.
 
Vi söker dig som:
Studerar på gymnasium. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten, vetgirig, intresserad och arbetsvillig. Ett krav är att du har goda kunskaper i svenska. Kunskaper i engelska är meriterande.
 
Placeringsort: Älvkarleby.
 
Ansökan:
Skicka in CV och personligt brev senast 4 mars, 2019.
 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Per-Erik Thorsell, per-erik.thorsell@vattenfall.com
För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 
Om oss:
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Älvkarleby
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Älvkarleby | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)