Inaktiv platsannons

Elkraftstekniker – Vattenfall Services i Skellefteå

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Din roll som elkrafttekniker:
Som elkraftstekniker i Vattenfall Services projektverksamhet kommer du att arbeta med byggnation av friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer inom 20-, 10-, och 0,4-kV-eldistributionsnät.

Vi söker dig som håller ordning och reda och som tar initiativ för att göra ett gott service- och entreprenadarbete. Du vill göra bra ifrån dig! För oss är det ytterst viktigt med samarbete och att vi arbetar säkert i alla moment då säkerheten alltid kommer främst. För att trivas hos oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla frihet under ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet.

Dina kvalifikationer som elkrafttekniker:
Du har idag erfarenhet av att arbeta som distributionselektriker/montör/tekniker inom ledningsunderhåll, bygg- och projektverksamhet för eldistribution 0,4-20 kV. I grunden har du gymnasial el-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter.

Utöver dina erfarenheter ser vi gärna att du har branschspecifika utbildningar, t.ex. ESA, Säkerhet på väg och Hjärt- och lungräddning. I det här arbetet är det viktigt att du är okänslig för höghöjdsarbete och att du är beredd på att resa i tjänsten. Det är ett krav att du har B-körkort.

Vi söker nu driftiga elkraftstekniker till Umeå och/eller Skellefteå! Hemstationering kan bli aktuellt.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skellefteå | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)