Inaktiv platsannons

Fordonsansvarig i Jönköping

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

PostNord Sverige - Produktion, befinner sig i en mycket spännande förändringsresa och söker nu en Fordonsvarig till Region Öst

Bli en del av vårt team
PostNords framgång är helt beroende av skickliga chefer och engagerade medarbetare. Vi söker nu en Fordonsansvarig som vill vara med och stödja regionen i vår regionala produktionsstab. Fordonsansvarig koordinerar, utvecklar och föreslår planer och åtgärder inom Regionen avseende ansvarsområdet fordon. Du följer upp utvecklingen inom transport- och fordonsområdet och håller dig uppdaterad om PostNord Sveriges system och processer inom samma område. Du håller dig uppdaterad om gällande lagkrav inom området samt kontrollerar och säkerställer att regionen följer/tillämpar dessa. Du följer också upp efterlevnad av lagstadgade krav, besiktningar, IDHA samt säkerställer att chefer har adekvat utbildning och följer de processer som gäller inom området. Du arbetar nära centrala enheten Fleet och säkerställer att fordonsrotation och nyttjande inom regionen sker på bästa sätt. Du stödjer regionchefen/övriga chefer med uppföljning samt säkrar en effektiv fordonsadministration inom regionen.

Du har vad som krävs
Du har flerårig erfarenhet från liknande uppdrag, gärna inom PostNord. Du har civilingenjörsutbildning eller annan högskoleutbildning med relevant inriktning inom ekonomi/logistik/teknik, alternativt dokumenterad erfarenhet från området kompetens samt behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har erfarenhet från arbete i projektform. Din personlighet är viktig och vi söker dig som har en god planeringsförmåga, affärsmässighet och är mål- och resultatorienterad. Du har en god förmåga att bygga relationer och nätverk.

Vi levererar
PostNord har stort fokus på kundupplevelsen för både kunder och mottagare. PostNord arbetar för människors lika värde och människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej