Inaktiv platsannons

Transport- och fordonsansvarig i Solna

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

­
­

Det här är en unik möjlighet att få vara med i en bransch där det händer mycket och där teknikutvecklingen går snabbt framåt.

Bli en del av vårt team
I rollen som Transport-och fordonsansvarig arbetar du med affärsplan, strategiarbete och utveckling av PostNords transporter och fordonsflotta. Du driver projekt för att hitta hållbara och kostnadseffektiva transport- och fordonslösningar som bidrar till PostNords fortsatta utveckling som ledande aktör inom logistiklösningar. I arbetet ingår även att vara kravställare i upphandlingar inom området samt att följa och bevaka utveckling och trender inom transport och fordonsområdet. I rollen kommer du ha många olika kontaktytor och driva arbetet genom tvärfunktionellt samarbete.

Du har vad som krävs
Du har en relevant akademisk utbildning inom logistik, supply chain eller liknande. Vi söker dig med projektledarerfarenhet och med god förståelse av transporter och/eller fordonsindustrin. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom fordons och/eller transportbranschen är det mycket meriterande. Du har god vana att arbeta med olika typer av IT-stöd och förutom ett nordiskt språk så talar du engelska flytande. Vi söker dig med strategisk höjd som får saker att hända. Du är analytisk och har vana vid att orientera dig i komplexa miljöer. Du är prestigelös, lyhörd och kommunikativ och skapar på så ett gott samarbete både internt och externt.

Vi levererar
Tillsammans med oss har du möjlighet att utvecklas med omväxlande och utmanande uppgifter samt kunna ta stort eget ansvar. Vi välkomnar dig som, liksom vi, ser olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Deltidsjobb