Inaktiv platsannons

Redovisningsassistenter till OKQ8 Shared Service - sommarvikariat i VÄSTERÅS

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Jobbeskrivning
Vill du sätta dina teoretiska kunskaper på prov och även i praktiken få lära dig mer om redovisning? Har du stort kundfokus och strävar efter att ge kunden bästa servicen och högsta kvalitén på leveranser? Sök då tjänsten som redovisningsassistent i sommar!

Vi söker drivna redovisningsassistenter som kan bidra med energi och stort kundfokus till OKQ8 Shared Service. Tjänsterna är vikariat under sommaren med möjlighet att fortsätta arbeta extra under höstterminen. Du kommer att vara anställd i vårt helägda dotterbolag OKQ8 Shared Service (www.okq8sharedservice.se) och placeringsorten är Västerås.

Rollen
I rollen som redovisningsassistent på OKQ8 Shared Service varierar arbetsuppgifterna från arbete med kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring till delar av månadsrapporter.

I rollen ingår även att säkerställa att redovisningen sköts enligt lagkrav och god redovisningssed. Du förväntas leverera enligt tidplan och prioritera bland dina arbetsuppgifter.

En av dina viktigaste arbetsuppgifter är att bidra till ständig effektivisering av våra processer och att aktivt delta i våra effektiviseringsprojekt.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen vill vi att du är öppen och ärlig samt att du har en naturlig känsla för att utveckla och behålla goda relationer mot såväl kunder som kollegor. Du är en person som aktivt delar med dig av din kunskap och kompetens som bidrar till att utveckla verksamheten. Du har ett bra samarbete med dina kollegor och arbetar aktivt med att upprätthålla en hög nivå på levererad service. Du utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och strukturerat sätt.

Vidare har du god kommunikationsförmåga, erfarenhet av service samt goda kunskaper i MS Office. Du har läst minst ett år på Ekonomprogrammet och är intresserad av att läsa inriktning redovisning och revision.


Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du har stor möjlighet att påverka utvecklingen av redovisningsarbetet på OKQ8 och hos övriga kunder!

Livet med OKQ8 Scandinavia

• Modiga ledare - Vårt mål är en kultur där ledare vågar fatta beslut, delegerar ansvar och har tillit till sina kollegor.

• Flexibelt arbetsliv - På OKQ8 Scandinavia arbetar vi tillsammans för att nå våra mål, det är så vi får de bästa resultaten. Vi är flexibla i både tanke, handling och rörelse. Vår inställning är att vi kan arbeta var som helst och förflyttar oss när det finns behov.

• Familj och fritid - Att ha en sund balans mellan arbete och fritid tror vi är avgörande för vårt välmående. Vi tror även att det gör oss mer effektiva när vi arbetar. Som arbetsgivare vill vi möjliggöra, och uppmuntra till, ett liv där vi kan kombinera familj och en aktiv fritid med arbete och karriär.

• Utveckling och talang - Utveckling på alla nivåer är en del av vår företagsstrategi. Det vill säga, bli bättre på vad du är bra på – men prova även gärna något nytt. I vår värld är det en fördel att våga utmana sig själv att prova något man inte kan. Det är så vi hittar nya talanger internt.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.


Kontakt
Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Klasson, Group Manager Site Controlling, via 08-506 80 817 alt Peter.Klasson@okq8.se. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Elisabeth Roll via 070-1688149 alt elisabeth.roll@okq8.se.

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, dock senast 8 mars.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
OKQ8 Sverige och Q8 Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största oljebolag. Vi är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 5000 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är öppen och ärlig, kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Vi erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av bilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100 % rättvisemärkt kaffe. Vi arbetar aktivt med att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga bränslen och produkter.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
VÄSTERÅS
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Detaljhandel | Deltidsjobb