Inaktiv platsannons

SERVICEMEDVETEN LÖNEKONSULT i Malmö

Om tjänsten

Trivs du i en roll med mycket kundkontakt och ansvar och drivs av att erbjuda god service? Vill du vara med på en tillväxtresa hos ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då har vi möjligheten för dig! För kunds räkning söker vi dig som har några års erfarenhet inom lön.
 

Rollen
Rollen som lönekonsult innebär ett omväxlande arbete där du har mycket kundkontakt och ett nära samarbete med dina kollegor. Du kommer att arbeta löpande med flera olika projekt hos ett flertal olika kunder inom olika områden. Som lönekonsult arbetar du löpande med hela löneprocessen och har mycket kundkontakt i alla frågor som rör lön. För att bibehålla en god kvalité i ditt arbete är det viktigt att du håller dig uppdaterad inom området. Du kommer att utgå från kontoret i centrala Malmö och arbete ute hos kund förekommer.
 

Du erbjuds
En unik möjlighet att få vara med på en dynamisk tillväxtresa med ett företag i framkant. Stora möjligheter finns både att växa i själva rollen, samt vidare till nästa nivå. Detta är en rekrytering och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.
 

Din profil
Vi söker dig som;

• har relevant utbildning, gärna med inriktning lön
• har några års erfarenhet av att arbeta med löner på både kollektiv- och tjänstemannasidan
• har erfarenhet av att tolka avtal och lagar
• kan behärska det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift
• har god systemvana

Som person söker vi dig som är noggrann, strukturerad och har ett sinne för ordning och reda. Du har en förmåga att se detaljerna i dina arbetsuppgifter samtidigt som det är viktigt att du kan se helheten. Du trivs med att arbeta så väl självständigt som i team samt brinner för att överträffa kunders förväntan. Vidare är du en god kommunikatör, utåtriktad som person och van vid att erbjuda god service till kunder. Rollen som lönekonsult kräver ett flexibelt förhållningssätt eftersom branschen och rollen innebär mycket kundkontakt och snabba förändringar. 

 

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cindy Hultman eller Sara Bergh på telefon 040 611 07 70. 

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej