Inaktiv platsannons

Produktionsledare i Ludvika

Om tjänsten

Vill du jobba med varierande arbetsuppgifter i ett brett team som arbetar med ständiga förbättringar? Vill du ha en stor positiv påverkan på organisationen? Vi producerar ventiler till högspänningsprojekt inom ABB HVDC i Ludvika. Vår marknad är global. Divisionen Power Grids är världens ledande leverantör av kraft- och automationsprodukter, -system och servicelösningar för hela värdekedjan från kraftgenerering till överföring och distribution av elkraft. Erbjudandet omfattar transformatorer, högspänningsprodukter, system för kraftöverföring samt lösningar och automation för integration och sammanlänkningar av elnät – för att möjliggöra ett starkare, smartare och grönare elnät.

Uppgifter :

Hos oss får du ett roligt och energirikt arbete med många kontakter i dagliga arbetet. Som chef för avdelning med ansvar för cirka 25 medarbetare kommer du jobba med engagerade människor som vill och försöker förbättra sitt arbete varje dag. Här får du jobba inom en av världens mest framgångsrika tillverkningsenheter av ventiler för HVDC. Du kommer att ha ansvar för att driva avdelningens förbättringsarbete såväl som budget samt personalansvar. Du kommer i rollen som produktionsledare ansvara för våra montagelinjer. Hos oss får du ett varierande arbete med olika ansvarsområden och arbetsuppgifter.

Krav:

Du har helst relevant högskoleutbildning. För att vara framgångsrik i rollen har du dessutom ledarerfarenhet – förmodligen jobbar du redan som ledare eller projektledare. Har du ledaregenskaper och förmågan att bygga en gemensam vision, samt coacha andra till framgång kan detta vara rätt utmaning för dig. Du är innovativ, har en stark vilja att förbättra och förmåga att motivera andra.

Det är viktigt att du kan hantera förändringar med energi, glädje och engagemang, är kvalitets- och resultatfokuserad med god kommunikationsförmåga och en flexibel helhetssyn.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ludvika
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ludvika | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)