Inaktiv platsannons

Administratör Örebro

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige år 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 180 butiker runt om i Sverige. Vill du vara med oss från början? Vi söker nu två administratörer till vårt nya centrallager i Örebro. Har du tidigare erfarenhet av administration och lager? Då kanske du är rätt person för denna tjänst! Sök tjänsten nu om du vill vara med på vår resa framåt!

Om tjänsten

Din roll

Som administratör har du en aktiv roll på lagret där du antingen arbetar med att ta emot våra inkommande chaufförer eller med att övervaka och säkerställa driften för våra plockare. Till respektive område hör flera administrativa sysslor där du arbetar i Lidls eget lagersystem. Du kommer exempelvis arbeta med  in-, ur- och ombokningar av varor, hantera returer och prioritera plockuppdrag Du har mycket kontakt med externa parter, främst chaufförer, men även med övriga kollegor på lagret.

Då lagret är öppet alla veckans dagar förekommer även helgarbete.

 
Din bakgrund

Som person har du lätt för att lära dig och är flexibel. Du arbetar strukturerat och du trivs med att arbeta i ett högt tempo samt är mycket stresstålig. Att ha god datorvana, vara noggrann samt inneha ett gott ordningssinne är ett plus. Du är mån om att avsluta påbörjat arbete och har inga problem att hålla många bollar i luften samtidigt. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Du ska kunna skriva och tala flytande svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av Kollektivavtalet för lagermedarbetare i partihandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)