Inaktiv platsannons

Sommarvikarie - Chaufförsredovisning i Påarp

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Vi söker en noggrann administratör med god datorvana för ett sommarvikariat till vår Transportavdelning. Spendrups Transportavdelning ansvarar för alla utgående transporter, fjärrtransporter, distribution, direktleveranser och tankleveranser av drycker till kunder runt om i landet. Vi gör cirka 240 000 leveranser per år – i rätt tid, på rätt plats, till rätt pris och med ett personligt bemötande.

Transportavdelningen har drygt 100 medarbetare, de flesta av dem chaufförer. Vår centrala transportplaneringsgrupp fungerar som spindeln i nätet och är kontaktpunkt för våra kunder, terminaler och chaufförer. Våra transporttjänster är rikstäckande och distributionen sker från 19 terminaler över hela Sverige - från Påarp i söder till Boden i norr. Den ständiga strävan efter att vara branschens bästa utkörare, med hög kvalitet och ett stort engagemang från chaufförer och övriga medarbetare, genomsyrar allt vi gör. Att vi dessutom ska bidra till ett hållbart samhälle är en självklarhet. Det gör vi bland annat genom att tanka helt fossilfritt bränsle i stora delar av distributionen.

Som administratör på transportavdelningen kommer du att, tillsammans med teamet på fyra personer, ansvara för chaufförsredovisningen vilket innebär:

  • Färdigställa leveranser i M3 (Movex)
  • Hantera administration t ex avstämning och komplettering av följesedlar, fraktsedlar, chaufförsuppföljning, inventeringar mm.
  • Stora kontaktytor, då arbetet innebär mycket kontakt med våra uppdragsgivare, kunder samt med våra chaufförer, främst över telefon

För att lyckas i tjänsten behöver du:

  • Vara serviceinriktad med god vana av att hantera kontakter i telefon och ha förmåga att hantera större kontaktytor
  • Ha erfarenhet av tidigare administrativt arbete
  • Vara ordningsam och noggrann
  • Goda kunskaper i officepakete

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumets slut. 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 1 April 
Varaktighet/arbetstid: önskvärd period v 24 - v 34, heltid. Eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är kl. 8-17
Placeringsort: Vårby, Stockholm

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Påarp
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Påarp | Logistik / Transport | Deltidsjobb