Inaktiv platsannons

Servis som vill jobba bar, event, bröllop, live-kvällar till golfanläggning 40 min fr Sthlm. Bostad finns. i Stockholm

Om tjänsten

Du som gillar att bygga på teamkänslan, som älskar à la carte lika mycket som grillbuffé, bröllopsmiddagar, minnesstunder, live-kvällar och att stå i baren - sök detta och du kommer ha en fantastisk vår, sommar och höst!

Du får chansen att uppleva vacker miljö samtidigt som du befinner dig i en golfglad, eventglad och kärleksglad omgivning. Killar ska inte ducka för att söka, då vi behöver könsutjämna bland våra kandidater, men givetvis är alla välkomna att söka.

TJÄNST/LÖN/BOENDE
Du anställs direkt av anläggningen. Erfaren och skitglad servis med barkunskap och minst 2 års erfarenhet. Heltid och gärna lite till när det behövs.
1 tjänst under perioden 1/5 - 20/10
2 tjänster under perioden 1/5 - 15/9, ev längre för den som önskar och vill. Rum i delat boende finns att hyra. Lön enligt ö.k.

Du jobbar hela perioden utan avbrott oftast schemalagdatider mellan 10.00 och 22.00, ibland 02.00, semester tar du efter din säsong (21 okt).

ARBETSUPPGIFTER
- Bords- och bufféservering. Mat och dryck
- Kassahantering. Caspeco
- Stå i bar
- Stå i golfkiosk
- Städa
- Varuhantering
- Stänga/öppna restaurangen


PROFIL
- Du är den där stjärnan som äääälskar dina gäster, äääälskar att ge service och du kanske också älskar golf, men det är inte nödvändigt.
- Du har springet i benen, hökblicken och ett 100 billion dollar-leende
- Bar, servis, service, kunskap - allt det där kan du sen minst 2 år tillbaka
- Har du gått kursen Ansvarsfull alkoholservering så får du plus i kanten
- Team, glädje, bus, äkthet, drivenhet, yrkesstolthet, lojalitet - that's you 24/7 (almost!)
- Svenska och engelska i tal och skrift för att kommunicera med gäster, kök och ledning.
- Säljaren som förstår att fråga om man önskar Loka melon lime eller päron (eller annan smak) när gästen frågar efter vatten... som vet att avec förhöjer glädjen i hela måltiden, som vet att 6 cl är mer än 4 cl samtidigt som du följer alkohollagen.

Kom igen nu - sök och du kommer få ett fantastiskt halvår!

ANLÄGGNING
- Golfanläggning 40 min från Stockholm
- 170 sittplatser inomhus, totalt 300 med fantastisk uteservering
- à la carte, buffé, livemusik, bröllop, minnesstunder, lunch, middag
- Vacker miljö ute på landet


ANSÖKAN 
Sök omedelbart! Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar så snart vi kallar till intervju.

Att jobba säsong innebär oftast att under enkla förhållanden bo på annan ort i flera månader ihop med andra människor. Du kan få vänner för livet, upplevelser du sent glömmer och erfarenheter att ta med in i framtiden. Stämmer nedanstående profil in på dig och säsongsjobb är din grej så är du mer än välkommen att söka!

Att ingå i Sasongspersonal.se innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb