Inaktiv platsannons

Juniora teknikkonsulter inom Life Science i Enköping

Juniora teknikkonsulter inom Life... Om... Vi på ÅF utvecklas och expanderar ständigt därför vill vi komma i kontakt med dig som är i början, eller några år in i din karriär. Eftersom vi växer, vill vi att v...

Om tjänsten

Juniora teknikkonsulter inom Life Science Om jobbet

Vi på ÅF utvecklas och expanderar ständigt därför vill vi komma i kontakt med dig som är i början, eller några år in i din karriär. Eftersom vi växer, vill vi att våra kollegor ska växa med oss!

Som konsult hos oss kommer du att arbeta med utvecklande uppdrag såväl internt som externt. Genom roliga utmaningar får du möjligheten att bredda din erfarenhet, kunskapsbank och skapa nya kontakter. Uppdragen kan till exempel vara inom kvalitetssäkring, validering, projektledning eller administration. Allt beroende av en bra matchning med din personlighet och kompetens, i koppling till din personliga utvecklingsplan. 

Uppdragen kan variera gällande uppdragslängd och företag, men medicinteknik och läkemedel kommer att vara primära branscher för den här tjänsten. Vi ser gärna att du är pendlingsbar då våra kunder finns utspridda inom länen.

Var tydlig i ditt personliga brev gällande vilka orter du kan tänka dig att arbeta på (Uppsala, Stockholm, Södertälje).

Vem är du?

Vi söker dig som har tagit din ingenjörsexamen eller har motsvarande naturvetenskaplig utbildning inom kemi, bioteknik eller biologi. Det är meriterande att till exempel ha erfarenhet av Life Science, arbetat med GMP, kvalitet, administration eller om du har erfarenhet av att leda uppdrag.

Då arbetet ofta sker i projektform är det bra att ha ett öga för struktur, att snabbt kunna sätta dig in i nya uppgifter och sociala sammanhang, samt fungera väl i en miljö med högt tempo. Du har ett driv att själv ansvara för arbetsuppgifter och se till att de levereras i tid, likväl som god samarbetsförmåga. Konsultarbetet innebär att träffa kunder i olika roller, varför det är viktigt att du är kommunikativ, inger förtroende och känner att du vill vara en representant för oss här på ÅF.

Vi lägger stor vikt vid dina språkkunskaper, där vi vill att du som söker utrycker dig obehindrat i både engelska och svenska, i så väl tal som skrift.

Är du redo för en ny utmaning och en kickstart i din karriär? Skicka in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder

På ÅF är vi passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre även på jobbet. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.

Vi erbjuder en möjlighet för dig som brinner för Life Science och vill göra skillnad med ditt engagemang. Du kommer att ta del av karriärmöjligheter på en modern arbetsplats, med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Det finns också ett omfattande förmånspaket och självklart kollektivavtal. 

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Enköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Enköping | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)