Inaktiv platsannons

Junior testingenjör mjukvara för morgondagens elektrifierade fordon i Trollhättan

Om tjänsten

Junior testingenjör mjukvara för morgondagens elektrifierade fordon Om jobbet

ÅF Trollhättan Automotive R&D ser ett ökat behov hos våra lokala kunder inom testning av elektrifierade fordon. I rollen som junior testingenjör kommer du få chansen att arbeta med både mjuk- och hårdvarutester av morgondagens fordon. Rollen innefattar tester av både hela och delar av bilens elsystem, du kommer bland annat att få göra HIL och biltester samt framtagning av provmetoder.

Som junior testingenjör hos ÅF får en du en varierande vardag som kan innebära att du sitter ute hos någon av våra lokala kunder eller arbetar i något av våra spännande inhouseprojekt.

Teamet som du kommer att tillhöra består idag av 19 härliga kollegor, där vissa är seniora och andra juniora. För dig som kommer in som junior i din roll finns därför gott om personer som kan stötta dig i ditt arbete. Vidare kommer du också få en ÅF-Buddy som tar extra mycket hand om dig i början, för att du ska trivas här lika bra som vi gör!

Vem är du?

Vi söker dig som har en YH, högskole- eller civilingenjörsexamen inom el, elektronik och mekatronik eller liknande. Du har cirka 1 års arbetserfarenhet eller lämpligt examensarbete, från fordonsbranschen. Men viktigast av allt är att du delar vårt intresse för teknik och utveckling!

Vi tror att du letar efter en arbetsgivare som tycker det är viktigt med kompetensutveckling, teamkänsla och roliga uppdrag. Vi förmodar att du presterar på topp när arbetet ger dig utmaning och när du får använda din kommunikativa förmåga i mötet med kunder och kollegor.

Vi ser gärna att du har med dig kunskaper inom något av följande områden; elsystem fordon, Canalyzer eller HIL, och att du vill fortsätta att utveckla dina kunskaper inom testning av fordon. Vidare tror vi att du är en person som trivs att arbeta i team och har ett eget driv. Du delar med dig av din kunskap likväl som att du suger åt dig andras kunskap, för att på så vis ständigt utvecklas.  

Du har b-körkort och talar både svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder

På ÅF får du möjligheten att arbeta med spännande uppdrag både i Sverige och internationellt. För din individuella utveckling har vi även vårt eget utbildningsprogram ÅF Academy. Som medarbetare på ÅF får du möjlighet att delta på grillning, AW och föreläsningar m.m. Har du fritidsintressen och vill lära känna andra inom ÅF finns Club ÅF där det anordnas aktiviteter inom bl.a. golf, löpning och kultur.

ÅF som arbetsgivare erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och attraktiva förmåner. Visste du att ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer? Vi vill gärna visa dig varför!

Vi går igenom ansökningar och intervjuar kandidater löpande så skicka in din ansökan till oss så snart du kan. Startdatum sker enligt överenskommelse. Känner du att du är rätt person för denna tjänst, vänta inte med din ansökan då vi kontinuerligt rekryterar till nya projekt.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på ÅF? Läs om vad våra anställda tycker: http://www.afconsult.com/sv/jobba-hos-oss/mot-vara-anstallda/

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Trollhättan | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)