Inaktiv platsannons

Konsult inom datacenter i Västerås

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för att hitta och implementera lösningar inom datacenter? Just nu söker vi på Atea Västerås dig som vill jobba som konsult med fokus på just datacenter. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea. 
 
Din roll i laget 
I rollen kommer du hos våra kunder att arbeta övergripande med datacenterområdet, med allt från förstudie och analys till design, implementation och förvaltning. Du kommer vara ett viktigt stöd för kunden och fungera som rådgivare i olika tekniska val. Det gäller att du kan motivera tekniska vägval utifrån ekonomiska, tekniska och funktionella krav samt uppskatta tidsåtgången för tekniska implementationer. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som konsult inom datacenter är:  
• Ta fram, implementera och förvalta tekniska lösningar inom datacenterområdet 
• Vägleda kunden till rätt lösningar för deras verksamhet 
• Hålla dig uppdaterad inom området 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har flera års arbetslivserfarenhet inom datacenter där du har arbetat med både design, implementation och förvaltning. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. I ditt arbetssätt är du noggrann och fokuserad på att nå uppsatta mål. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som konsult inom datacenter bör du ha följande kompetens: 
• Mycket god kunskap inom VMwares plattform och Windows Server 
• Goda kunskaper om produkter inom datacenterområdet, exempelvis HPe, DELL/EMC och Cisco 
• Erfarenhet av infrastrukturlösningar i publika molntjänster, exempelvis AWS och Azure 
• Erfarenhet av att kombinera lokala och publika tjänster till hybrid infrastruktur 
• Behärska svenska och engelska 
• B-körkort 
 

Publicerad den

24-06-2019

Extra information

Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Västermanlands län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis