Inaktiv platsannons

Erfaren verksamhetsutvecklare med intresse för informationssäkerhet i Solna

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu en Verksamhetsutvecklare med intresse för data- och informationssäkerhet med placering i Solna! Om tjänsten Till vårt team som jobbar med Corporate Assurance söker vi en vass verksamhetsutvecklare med intresse för informationssäkerhet. Är du en lagspelare med pragmatisk inställning som vill vara med om att utveckla och stötta implementeringen av ett effektivt assurancearbete i organisationen? Gillar du att hitta synergier och effektivisera, är du bra på att systematisera information och processer och samtidigt ha riktigt roligt på jobbet? I den här rollen är ditt huvudsakliga ansvar att stötta organisationen med kunskap och verktyg för att implementera och säkerställa efterlevnad av BillerudKorsnäs reviderade policyramverk och Way of Working på ett effektivt sätt. I rollen blir du även dataskyddsansvarig (DPM) och är en nyckelspelare i arbetet med att vidareutveckla processer, koordinera och följa upp att koncernen följer GDPR och har väl utarbetade rutiner och arbetssätt gällande data- och informationssäkerhet. I egenskap av företagets dataskyddsansvarige ansvarar du för att våra processer följer relevanta lagar och regler inom detta område.  Kvalifikationer Vi ser att du har flerårig erfarenhet från arbete med verksamhetssystem och styrdokument samt relevant utbildning för att proaktivt fortsätta att utvecklas inom området. Du förväntas ha en djupgående förståelse för och erfarenhet av arbete med att identifiera och beskriva processer, implementera uppföljningsarbete och stötta andra i detta arbete. Du har redan erfarenhet av eller vill fördjupa dig inom och är redo att ta ansvar för arbetet gällande efterlevnad av dataskyddslagstiftningen. Det omfattar bland annat att vara väl insatt i relevanta rekommendationer och policyer från tillsynsmyndigheter samt medvetenhet om rättspraxis. Som person ser vi att du är strukturerad, lösningsorienterad och relationsskapande samt har lätt för att bygga förtroende och inspirera andra genom din omfattande expertis inom området. 

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu en Verksamhetsutvecklare med intresse för data- och informationssäkerhet med placering i Solna!

Om tjänsten
Till vårt team som jobbar med Corporate Assurance söker vi en vass verksamhetsutvecklare med intresse för informationssäkerhet. Är du en lagspelare med pragmatisk inställning som vill vara med om att utveckla och stötta implementeringen av ett effektivt assurancearbete i organisationen? Gillar du att hitta synergier och effektivisera, är du bra på att systematisera information och processer och samtidigt ha riktigt roligt på jobbet?

I den här rollen är ditt huvudsakliga ansvar att stötta organisationen med kunskap och verktyg för att implementera och säkerställa efterlevnad av BillerudKorsnäs reviderade policyramverk och Way of Working på ett effektivt sätt. I rollen blir du även dataskyddsansvarig (DPM) och är en nyckelspelare i arbetet med att vidareutveckla processer, koordinera och följa upp att koncernen följer GDPR och har väl utarbetade rutiner och arbetssätt gällande data- och informationssäkerhet. I egenskap av företagets dataskyddsansvarige ansvarar du för att våra processer följer relevanta lagar och regler inom detta område. 

Kvalifikationer
Vi ser att du har flerårig erfarenhet från arbete med verksamhetssystem och styrdokument samt relevant utbildning för att proaktivt fortsätta att utvecklas inom området. Du förväntas ha en djupgående förståelse för och erfarenhet av arbete med att identifiera och beskriva processer, implementera uppföljningsarbete och stötta andra i detta arbete. Du har redan erfarenhet av eller vill fördjupa dig inom och är redo att ta ansvar för arbetet gällande efterlevnad av dataskyddslagstiftningen. Det omfattar bland annat att vara väl insatt i relevanta rekommendationer och policyer från tillsynsmyndigheter samt medvetenhet om rättspraxis. Som person ser vi att du är strukturerad, lösningsorienterad och relationsskapande samt har lätt för att bygga förtroende och inspirera andra genom din omfattande expertis inom området. 

Ansökan
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Director of Corporate Assurance, Sofia Hidén, 08-55 333 585. Välkommen med din ansökan senast 2019-03-31, urval kommer att ske löpande.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej