Inaktiv platsannons

Underhållsberedare till Flygverkstad i Nyköping, Östersund

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden gentemot våra kunder inom flyg och helikopterbranschen runt om i Sverige och internationellt. I Nyköping/Östersund finns vår sektion Civil Fixed & Rotor Wing som arbetar med underhåll och modifieringar av civila och militära flygplan och helikoptrar. Vi söker nu ytterligare en underhållsberedare till vår verksamhet.

Din framtida utmaning

Din roll som underhållsberedare är att initiera, följa upp och avsluta arbetspaket och arbetsordrar som läggs ut i våra flygverkstäder. Mycket ansvar läggs på beredningsfunktionen som håller ihop arbetetspaketen och säkerställer att tidplanen följs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

• Ta hand om beställningar från Operatörens CAMO-organisation
• Upprätta och bereda ”Task cards” i vårt Maintenance system (IFS)
• Säkerställa planering/beredning för genomförande i vår underhållsproduktion
• Koordinera personalplanering tillsammans med våra checkledare och verkstadschef
• Säkerställa att material, verktyg, Work Order finns tillgängliga för alla arbeten.
• Genomföra efterberedning, analys samt sammanställa fakturaunderlag och fakturera kund.

Resor i tjänsten, främst i Sverige men även i Norge kan förekomma. I din roll ingår också kontakt med externa leverantörer.

Den du är idag

Vi tror att du är en person med stor erfarenhet av flygunderhåll och modifieringsarbeten i Part-145 verksamhet. Gärna med inriktning inom helikoptrar.

Vi ser att du är van vid att ta stort ansvar, du har gott ordningssinne samt arbetar med lätthet i olika underhållssystem. Goda kunskaper i Regelverket Part-145 är ett krav och kunskaper i regelverket RML V6A är meriterande. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping, Östersund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)