Inaktiv platsannons

Area Sales Manager, Country Support Office Sweden, heltid i Jönköping

Om tjänsten

Scandic Sverige söker Area Sales Manager med placering i Jönköping

Scandic Hotels är ett nordiskt hotellföretag i världsklass! Vår mission är att ”skapa en enastående hotellupplevelse för de många människorna”.

I rollen ansvarar du för utveckling av din kundportfölj av både loginätter och mötesaffärer. Du samarbetar med den övriga säljorganisationen när det gäller implementering av alla avtal i ditt område. Andra ansvarsområden är att säkerställa registrering i vårt säljsystem, planera och genomföra kundbesök samt delta på mässor. Resor med övernattning förekommer 1-2 nätter per vecka. Du jobbar proaktivt med nykundsbearbetning och bevakar aktivt ditt område för att hitta nya affärsmöjligheter.

Vem är du?

Vi söker dig som älskar att träffa kunder och brinner för att göra affärer! Du behöver ha ett starkt resultatfokus, vara självgående och ha ett eget driv som gör att du når uppsatta mål. Vi utgår från att du är bra på att kommunicera både i tal och i skrift samt i såväl svenska som engelska. Du är en person som gillar och är bra på att samarbeta med olika slags människor på olika nivåer. Dessutom har du en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete.

Vi söker dig som med stor energi vill lära dig och driva affären framåt. Erfarenhet från försäljning inom hotell och mötesförsäljning är en fördel.

Urval kommer att göras löpande så sök så fort som möjligt dock senast 2019-05-15.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Goda datakunskaper, gärna i säljstödssystem
  • Erfarenhet av sälj
  • Körkort

Information om tjänsten:

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Country Support Office Sweden!

Publicerad den

27-04-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Turism | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis