Inaktiv platsannons

Är du Skandias nästa Rådgivare i Kungsbacka?

Vill du jobba med att på en av Nordens största kundägda bank- och försäkringskoncerner? Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och växa ytterligare.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och erbjuda marknadens bästa rådgivning? Skandia söker nu en ny privatrådgivare med ambition att även arbeta mot företag i framtiden.

Som rådgivare på Skandia kommer du att jobba inriktat med investering- och pensionsrådgivning. Då Skandia värdesätter kvalitativ rådgivning med syfte att generera de nöjdaste kunderna på marknaden ställer det krav på att du har en god förmåga att lyssna in kundernas behov samt att du har ett genuint intresse för ekonomi och pension.

Så nu söker vi just dig som vill vara med på en förändringsresa och som kan leverera rådgivning i världsklass och ekonomisk trygghet till Skandias kunder. Har du ett eget driv, ser kundens behov samt är proaktiv och vill ingå i ett vinnande team? Läs då vidare!


Arbetsbeskrivning

Skandia söker nu en ny rådgivare Kungsbacka. Bolaget har en utmanarkultur där varje medarbetares bidrag är viktigt, vilket innebär att du får vara med och bygga verksamheten och påverka beslut och förändringar. Du kommer att ingå i ett starkt team som har en stabil och hög tillväxt. Rollen innebär mycket nätverkande och relationsbyggande med både privat och- företagskunder i området. Du arbetar delvis med egen kundstock som ska förvaltas och förädlas samtidigt som det är viktigt att nykundsbearbetningen sker löpande där målet är att hitta nya affärer och samarbetspartners. I rollen kommer du att agera som strategiskt bollplank och rådgivare till både företags- och privatkunder. Då det finns mycket att göra behöver du trivas i en roll med högt tempo. Du kommer börja med ett privatbestånd. Med tiden kommer du dock även att arbeta med företagskunder.

Några av våra medarbetare
Olivia Holmberg
Handläggare Back office
"Skandia är den anställdas utveckling och välmående i fokus. Jag har sett flera exempel på hur Skandia tar vara på anställda genom att erbjuda kompetensutveckling och nya utmaningar inom organisation."
Daniel Winther
Chef Private Equity and Infrastructure
"Den professionella miljön, duktiga medarbetare som ställer krav, pushar och samtidigt visar uppskattning för varandra. "
Johan Hagman
Gruppchef Telefonrådgivning
"Den optimala storleken på företaget. Det gör att känslan att vara bidragande fortfarande är stor samtidigt som bra möjligheter finns för att specialisera sig inom ett brett spann av kompetensområden."
Sofie Kulp-Tåg
Senior Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens. På Skandia har jag också erbjudits möjlighet att växa inom organisationen och få ett större ansvar."
Kvalifikationer

Som person förväntas du vara driven, lyhörd, affärsorienterad och analytisk. Du är bekväm i att arbeta självständigt med eget ansvar samtidigt som du ingår i ett lag där daglig kommunikation och interaktion är en självklarhet. Vi ser att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet samt att du har några års arbete inom försäkring och/eller bank på antingen privat eller företagssidan. Det är även meriterade om du har arbetat med inriktning mot investering. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare med lång erfarenhet omkring dig. Du förväntas behärska engelska och svenska flytande i tal och skrift. Som medarbetare tillhör du kontoret i Kungsbacka och bearbetar marknaden i detta område och rapporterar till försäljningsområdeschef i Göteborg. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Tiden är dock inte den avgörande faktorn, utan att hitta rätt person.

Om företaget

Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi skapar rikare liv för våra kunder och hjälper dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Skandia är kundägt, och ägs av 1,2 miljoner kunder i Skandias traditionella livbolag, som också är koncernens moderbolag. Läs mer på www.skandia.se. Allt överskott som skapas stannar hos kunderna i livbolaget. 2016 fördelades hela 13 miljarder till kunderna vars sparkapital varit med och byggt upp överskottet. På grund av de finansiella förutsättningarna har Skandia goda möjligheter att fortsätta skapa högsta möjliga avkastning.
Skandia tror på långsiktighet, transparens och hållbarhet. Ett exempel på det är att de har avskaffat bonus för alla ledande chefer. De tänker också längre när det gäller exempelvis investeringar och har valt att bland annat investera i vindkraft, cancervård och onoterade bolag för att samtidigt bidra till samhällets utveckling.

Skandia tror på långsiktighet, transparens och hållbarhet. Ett exempel på det är att de har avskaffat bonus för alla ledande chefer. De tänker också längre när det gäller exempelvis investeringar och har valt att bland annat investera i vindkraft, cancervård och onoterade bolag för att samtidigt bidra till samhällets utveckling


Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Skandia med Amendo. Tjänsten startar så snart som möjligt.
Du är välkommen med din ansökan via Amendos hemsida, dock senast den 2019-04-07. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Martin Olofsson Carlbom, 072-716 81 06, martin.olofsson-carlbom@amendo.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

  • Vår företagskultur styrs av engagemang

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Fantastiska kollegor

  • Bidrar till att göra skillnad

  • Förmånligt Personallån

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsbacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungsbacka | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)