Inaktiv platsannons

Skadereglerare till Skandia i Göteborg

Vill du jobba med att på en av Nordens största kundägda bank- och försäkringskoncerner? Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och växa ytterligare.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Söker du ett spännande arbete där du har möjlighet att göra skillnad och samtidigt själv utvecklas - då ska du söka till Skandia Privatvård Skadereglering!

Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang.

Skandia Privatvård erbjuder nu en spännande roll där du kommer att arbeta med Skadereglering. Här blir du en del i ett positivt och engagerat gäng, som hela tiden arbetar med att möta våra kunder på bästa möjliga sätt.

Skandia har påbörjat en stor förändringsresa där ständig utveckling och effektivisering är en del av vår vardag. Trivs du i en föränderlig miljö och är en flexibel lagspelare så har du kommit rätt.

Din roll
I rollen på Skandia Privatvård arbetar du med både vår Privatvårdsförsäkring och Hälsoförsäkring. Du handlägger olika ärendetyper, såväl skadeanmälningar och remisser som hälsohandlingar, fakturor och att kunderna får rätt ersättning enligt våra försäkringsvillkor.

Via telefon hjälper du våra kunder med frågor kring skadereglering, ersättning, villkorsfrågor med mera. Medicinska utredningar förekommer också i rollen och kontakt med vårdgivare gällande utredningar, fakturor etc.

Några av våra medarbetare
Olivia Holmberg
Handläggare Back office
"Skandia är den anställdas utveckling och välmående i fokus. Jag har sett flera exempel på hur Skandia tar vara på anställda genom att erbjuda kompetensutveckling och nya utmaningar inom organisation."
Daniel Winther
Chef Private Equity and Infrastructure
"Den professionella miljön, duktiga medarbetare som ställer krav, pushar och samtidigt visar uppskattning för varandra. "
Johan Hagman
Gruppchef Telefonrådgivning
"Den optimala storleken på företaget. Det gör att känslan att vara bidragande fortfarande är stor samtidigt som bra möjligheter finns för att specialisera sig inom ett brett spann av kompetensområden."
Sofie Kulp-Tåg
Senior Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens. På Skandia har jag också erbjudits möjlighet att växa inom organisationen och få ett större ansvar."
Kvalifikationer

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen behöver du vara:

• Analytisk – lätt se samband, mönster, tolka utifrån villkor etc. Kunna lyfta blicken för att se helhet och inte bara detaljer.
• Beslutskraftig – Stå bakom ditt beslut och kunna argumentera på ett för mottagaren anpassat sätt.
• Kommunikativ i tal och skrift – tydlig, korrekt och lättförståelig i sin kommunikation. Anpassa budskap utifrån mottagare.
• Starkt eget driv och engagemang - du har en inre motor som gör att du hela tiden vill komma framåt både i dina arbetsuppgifter och i din egen utveckling. Du ser utmaningar som en källa till utveckling.
• Lösnings- och resultatorienterad –Se möjligheter istället för hinder och välkomna utveckling/förändring med en positiv attityd.
• Serviceinriktad med stort kundfokus – hela tiden utgå från kunden och ha en känsla för vad som driver kundvärde.
• Stresstålig – trivas i ett högt tempo med ständig förändring och klara en hög leverans under dessa förutsättningar

Meriterande:
• Tidigare arbetat med service, gärna även över telefon.
• Goda kunskaper i engelska och andra språk är meriterande.
• Arbetat med skadereglering eller villkorsstyrd vård/försäkring är meriterande.


Om tjänsten:

Tjänsten är ett vikariat på heltid på 12 månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten är placerad på Skandias kontor på Sten Sturegatan i centrala Göteborg. Du blir en del i ett team om ca 20 personer där både riskbedömare och skadereglerare arbetar.

Skandia erbjuder många bra förmåner och för oss är våra medarbetares hälsa och utveckling viktig. Arbetstiderna är måndag till fredag 8.15-16.45.

Läs gärna mer om hur det är att arbeta på Skandia: https://www.skandia.se/om-oss/jobba-hos-oss/

Vid frågor om tjänsten kontakta Pijo Nala Nouri, avdelningschef Riskbedömning & Privatvård Skadereglering, 072-2136247

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

  • Vår företagskultur styrs av engagemang

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Fantastiska kollegor

  • Bidrar till att göra skillnad

  • Förmånligt Personallån

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)