Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Västerås

Om tjänsten

Om jobbet

Då två av våra medarbetare skall gå vidare med nya utmaningar i Sundbyberg/ Stockholm söker vi nya härliga kollegor som tycker om att träffa kunder och jobba tillsammans med ett fokuserat och målinriktat gäng. Som Kundrådgivare är du kontorets ansikte utåt, både i det spontana mötet men också det bokade. Du kommer att jobba på ett kontor som vill träffa kunder, både nya och befintliga för att utveckla deras relation med Swedbank. Vi som grupp om 20 medarbetare drivs av ett högt affärsmannaskap, självständighet och egen utveckling. Kul på jobbet är viktigt.

I rollen som Kundrådgivare kommer du att hjälpa våra kunder med vardagliga bankärenden samt guida kunderna rätt i våra digitala kanaler och slussa dem till kollegor och specialister när så krävs. En stor del av uppdraget ligger i att få våra kunder känna sig sedda, välkomna och omhändertagna.

Du kommer arbeta med de kunder som kommer in spontant till kontoret men även träffa kunder som efterfrågar rådgivning. De kunder som du träffar och hanterar kommer såväl vara privat- som företagskunder.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du har erfarenhet av att jobba med bolån, sparaaffären och rådgivning till privatpersoner avseende hela kundens affär. Vi förväntar oss hög servicenivå och proaktivitet, du kommer i yrkesrollen att jobba med både privat- och företagskunder.

Vi söker dig som alltid vill ge ett förstklassigt bemötande och en hög service gentemot våra kunder där vi överträffar deras förväntansbild och de lämnar banken med positiv känsla. Du skall vara social, utåtriktad och ha lätt för att skapa förtroende.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är en trygg person som gärna provar nya saker, tar egna initiativ och har ett driv. Att vara en lagspelare är för oss en självklarhet. Gruppens resultat och utveckling är lika viktig som din egen utveckling, det är tillsamman vi skapar nöjda kunder, lönsamma affärer och glada kollegor.

Swedseclicens är meriterande.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare kontor
  • Kundrådgivare kundcenter
  • Kundstöd

Möjliga nästa karriärsteg
  • Kundansvarig Premium
  • Kundstöd Företag
  • Kundansvarig Företag

Varför jobba med oss?

Tillsammans med oss kommer du arbeta i en miljö som drivs av initiativ, ansvar och generositet där vi tillsammans firar framgångar, och lär oss av våra motgångar. Vidare erbjuder vi dig en arbetsmiljö som inspirerar till kreativa möten och affärer där vi vågar tänka nytt för att nå nya höjder och affärsmöjligheter.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)