Inaktiv platsannons

Facility Manager Malmö

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Brinner du för fastighetsservice och lockas av möjligheten att skapa något nytt, leda och koordinera tre kontorslösningar i Malmö ur ett FM perspektiv? Jobbar du med liknande arbete idag och drivs av service och förbättringsarbete i kontorslösningar i förändring, både idag och i framtiden? Då har vi jobbet för dig! Trygg-Hansa söker en Facility Manager till Malmö.

Rollen ingår i en Skandinavisk organisationsenhet och rapporterar till Head of Real Estate and FM. Resor i tjänsten kan förekomma.


Ditt ansvar

I rollen som Facility Manager leder, organiserar och koordinerar du FM verksamheten med stor förståelse för Trygg-Hansas affärsbehov. Du ansvarar för serviceleveransen med hjälp av olika tredje parts leverantörer. Du samverkar med affärsenheterna och tar ett helhetsansvar för olika FM relaterade projekt som t ex ombyggnationer och anpassningar, säkerhetsanpassningar och interna flyttar.  

Du skall mer specifikt planlägga och koordinera FM aktiviteter i områden som:

  • Deltagande i kontorets BCM team (Business Continuity Management)
  • Deltagande i lokala forum för arbetsmiljöfrågor
  • Koordinera fysisk säkerhet utifrån policy
  • Planering och genomförande av flyttaktiviteter kontoret och proaktivt planera för framtida behov
  • Leda och koordinera samarbetet med den outsourcade FM verksamheten och andra FM leverantörer


Vem är du?

 
Om vi fångat ditt intresse så ser du rollens tjusning och dess utmaningar. Du arbetar idag som Facility Manager eller med annan närliggande verksamhet med liknande kravbild. Vi ser helst att du har erfarenhet från större matrisorganisationer. Du har väl dokumenterad historik av framgångsrika serviceleveranser i dina tidigare anställningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter engagemang, kundfokus, att få saker gjorda, förmåga att prioritera och strukturera.  För att bli framgångsrik i rollen krävs även en hög samarbetsförmåga och att du är kommunikativ både skriftligen och muntligen.
 
Utbildning inom Facility Management, Fastigheter eller likvärdigt är meriterande. Viktigast är dock att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området.
 
Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som du tror skulle passa i rollen!


Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)