Inaktiv platsannons

Business Development Manager i Borås

Om tjänsten

Brinner du för att utveckla affärer? Då kan du vara vår nya Business Development Manager!
 
Borås Elhandel är en del av Vattenfallkoncernen och omsätter drygt 300 MSEK/år. På Boråskontoret arbetar 15 medarbetare och vi har knappt 60 000 kunder fördelade över hela Sverige. Under de senaste åren har vi breddat vår verksamhet till att förutom elavtal även omfatta nya affärsområden, som tex solceller och laddlösningar för elbilar. Under våren 2019 lanserar vi även Borås första elbilspool. Vi söker nu en öppensinnad medarbetare som med driv och engagemang vill vara med och utveckla vår verksamhet in i framtiden för att göra det lätt att leva hållbart.
 
Som Business Development Manager kommer du att arbeta med
• Utveckling och utvärdering av nya spännande områden som gör det lätt att leva hållbart för våra kunder. Du kommer att arbeta med allt ifrån idéskiss till färdig implementering och du kommer att få vara med att bygga upp nya affärsområden från grunden.
• Analysera och supporta befintliga affärsområden. I din roll kommer du att göra djupanalyser i befintlig verksamhet för att vidareutveckla bolaget på bästa sätt.
• Stötta säljavdelningen med bland annat mer avancerade beräkningsunderlag för tex solceller och laddlösningar för elbilar.
 
Vår bästa kandidat tror vi är utåtriktad, nyfiken och har god förmåga att samarbeta. Du är strukturerad och kan driva processer framåt mot tydliga mål. Du är analytisk och tycker om att tänka utanför boxen. Det är viktigt att du är prestigelös och trivs i en miljö med stor variation av arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.
 
Kravprofil
Du har erfarenheter av att självständigt driva projekt och har god analytisk förmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska och har relevant akademisk utbildning.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 3 månaders provanställning. Du rapporterar direkt till VD och i samband med anställningen kommer en bakgrundskontroll samt ett drogtest att genomföras.
 
Placeringsort: Borås
 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Flysjö, Vd, tel. +46 70 620 67 11. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Daniel Ruja, +46 70 372 76 91.
 
Du är välkommen att skicka din ansökan via länken nedan senast 31 mars 2019.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Samtliga bolag inom Vattenfallkoncernen arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 
 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)