Inaktiv platsannons

Linjemontör - Vattenfall Services i Norrtälje

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Vill du vara med och utveckla ett Vattenfall Services som växer? Nu söker vi 1 linjemontör till Norrtälje!
 
Din roll som linjemontör
Vi söker dig som vill ha omväxlande arbete med stort tekniskt innehåll. Det här är ett jobb för dig som gillar att jobba utomhus och att lösa tekniska problem i fält. Som linjemontör kommer du jobba med att skarva och förlägga kabel på hög och lågspänning i olika projektformer. Arbeta med nyanslutningar, sätta upp byggströmmar, felavhjälpning och underhåll.
 
Vi arbetar mestadels i lag men utför också en hel del projekt på egen hand.
Du kommer att utgå från etableringen i Norrtälje. Resor är en naturlig del av arbetet och beredskap kan ingå i tjänsten.
 
Dina kvalifikationer som linjemontör
I grunden har du en teknisk elutbildning, KY-utbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som distributionselektriker / linjemontör. Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar såsom:
• ESA 14
• Säkerhet på väg
• Heta arbeten och
• Hjärt- och lungräddning.
Har du även AMS-utbildning eller andra speciella erfarenheter som t.ex. ledande montör, är det meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort. BE-körkort är meriterande.
 
För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och samarbete med andra, både internt och externt. Som person är du affärsmässig och tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Du upprätthåller en god service och har ett högt säkerhetsmedvetande i ditt arbete.
 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrtälje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrtälje | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)