Inaktiv platsannons

Mötesbokare i Stockholm

Referanza är inne i ett mycket spännande och expansivt läge. Vi har nyligen slutit partneravtal med marknadsledande aktörer såsom Ticketmaster och nyligen expanderat vår verksamhet med kunder i Australien och UK. Vi har byggt en effektiv och starkt efterfrågad teknisk plattform för marknadsföring inom live events där vi redan idag har Sveriges främsta arrangörer, biljettbolag, arenor och produktionsbolag som kunder. Men nu är det dags att gasa ytterligare och för klara av att växa med kvantitet

Om tjänsten

Referanza är inne i ett mycket spännande och expansivt läge. Vi har nyligen slutit partneravtal med marknadsledande aktörer såsom Ticketmaster. Vi har byggt en effektiv och starkt efterfrågad teknisk plattform för marknadsföring inom live events där vi redan idag har Sveriges främsta arrangörer, biljettbolag, arenor och produktionsbolag som kunder. Men nu är det dags att gasa ytterligare och för att möta marknadens efterfrågan behöver vi nu stärka upp och bygga ett säljteam av världsklass. Därför söker vi nu ett antal mötesbokare.

Du som är intresserad av att söka och tror att du är rätt person för oss - är idag sugen på att börja sälja, visa driv och skapa affärer. Du har även ett strukturerat och resultatorienterat arbetssätt. Att hitta prospects, göra dem till kvalificerade leads och att per telefon skapa starka relationer för effektiva möten - är din absoluta expertis.

Du vill växa och har ambitionen att lära dig samt kick-starta din säljkarriär. Orädd, driven och självgående!

Vi kan erbjuda möjligheter till att vara med på en spännande resa där du som person kommer att ha stark påverkan, du kommer att vara en viktig och inkluderad del av vår framgång och kunna bli en del av Sveriges och Stockholms Startup-ekosystem.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb, Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier