Inaktiv platsannons

Customer Success and Campaign coordinator i Stockholm

Referanza är en stockholmbaserad startup med kontor mitt i Stockholm innerstad. Vi är inne i en mycket expansiv och spännande fas. Bland annat har vi nyligen ingått ett internationellt partnerskap med världens största biljettleverantör Ticketmaster. Våra kunder finns framförallt inom live-entertainment, event, musik och sport. Tack vare ett ökat kundinflöde behöver vi nu stärka upp vårt team med en driven, strukturerad och kreativ person som skall arbeta nära våra kunder.

Om tjänsten

Referanza är en Stockholmsbaserad startup med kontor mitt i Stockholm innerstad. Vi är inne i en mycket expansiv och spännande fas. Bland annat har vi nyligen ingått ett internationellt partnerskap med världens största biljetteverantör Ticketmaster. Våra kunder är mestadels arenor, produktionbolag och biljettbolag inom live underhållning. event, musik, konserter, teater och sport.

Tack vare ett kraftigt ökat kundinflöde behöver vi nu stärka upp vårt team med en driven, strukturerad och kreativ person som skall arbeta nära våra kunder. Arbetsuppgifterna är att hjälpa våra kunder att bygga och lansera digitala marknadsföringskampanjer i Referanzas mjukvara. Till det löpande supportera dem under kampanjernas gång samt tillse att kunderna är magiskt nöjda.

Den vi söker är en person som älskar kundkontakt och kundservice. Du vill arbeta i en snabbfotad startup som växer så det knakar - så eget driv, engagemang och förmågan att delvis leda sig själv är egenskaper vi söker. Om du har erfarenhet av projektledning, digital marknadsföring, B2B eller mediebranschen så är det absoluta plus.

Vi är flexibla med rollens omfattning och kan därmed innebära plats både för dig som är student, dig som vill arbeta deltid och för dig som söker ditt nya fulltidsjobb. Du som person och din förmåga att passa in i vårt team, med våra partners samt framförallt våra internationella kunder - är det som kommer att avgöra. 

En fantastisk perk är möjligheten att kunna få gå på obegränsat antal events, konserter och sportmatcher där våra kunder finns.

Vi är idag ett team om 8 med sales, marketing och mjukvaruutvecklare. Vi sitter på SUP46 som är Sveriges ledande starthup-hub med flera spännande och snabbväxande startups runt oss.

Välkommen att söka =)

 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Traineeship
Typ av jobb
Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Online marketing | Deltidsjobb | Traineeship | Universitet/Högskolestudier