Erfaren Systemadministratör i Linköping

Vill du jobba på ett av Sveriges mest spännande startup-företag? Vill du bidra till att människor i världen får bättre hälsa? Är du en smart systemadministratör som löser små och stora problem? Om detta stämmer in på dig så vill vi gärna prata med dig.

Om tjänsten

Vem söker vi?

Vi söker en rutinerad systemadministratör med bred kunskap om Linux. Du har erfarenhet av att få IT-säkerhet, interna nätverk, servrar och backuper att fungera i en medicinteknisk organisation med höga krav. Du har även praktisk erfarenhet av att migrera servrar eller tjänster till en moln-infrastruktur. Kan du dessutom Docker, VMware, FreeIPA, databaser och Python är du extra intressant.

Det vi framförallt värdesätter är din kunskap, din förmåga att lösa problem, hur bra du är på att lära dig nya tekniker och verktyg samt hur duktig du är på att förklara och diskutera med andra hur du tänker och resonerar.

30% av de som jobbar hos oss är kvinnor. Vi ser gärna att det blir en jämnare fördelning.

Vad erbjuder vi?

En stimulerande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter att påverka. Du kommer att arbeta i vårt DevOps-team där du blir ansvarig för vår systemadministration och tillsammans med teamet arbetar med att dra upp riktlinjer och målbilder för hur vår programvara ska köras (egen infrastruktur och i molnet), praktisk felsökning i vår IT-miljö samt kunskapsspridning i teamet. Du kommer även att jobba med vår IT-säkerhet, interna nätverk, servrar och backup m.m.

Vilka är vi?

AMRA är ett internationellt medicinteknikbolag som grundades 2010. Vi är idag 27 personer med huvudkontor i Linköping. AMRA blev nyligen utsedda till vinnare av 2016 års upplaga av DI Digital Startup Tour, en tävling bland Sveriges mest spännande teknikföretag.

Vad gör AMRA?

Vi utvecklar världsunika verktyg för att mäta fett och muskler i kroppen, sprunget ur forskning som bedrivs vid CMIV på Linköpings Universitet. Med hjälp av vår programvara kan det bli möjligt att tidigt upptäcka risken för att drabbas av exempelvis hjärtinfarkt eller diabetes och andra leversjukdomar.

 

Publicerad den

26-01-2020

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

Linköping | Östergötlands län | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Ansök nu

Dela jobbannonsen