Vass systemutvecklare i Linköping

Vill du jobba på ett av Sveriges mest spännande startup-företag? Vill du bidra till att människor i världen får bättre hälsa? Är du en smart systemutvecklare som löser små och stora problem? Om detta stämmer in på dig så vill vi gärna prata med dig.

Om tjänsten

Vem söker vi?

Vi söker en duktig systemutvecklare till vårt team. Du har troligen minst ett par års erfarenhet och är civilingenjör eller motsvarande. Det vi framförallt värdesätter är din kompetens som utvecklare, din förmåga att lösa problem, hur bra du är på att lära dig nya tekniker och verktyg samt hur duktig du är på att förklara och diskutera med andra hur du tänker och resonerar.

Du bör ha av erfarenhet av Python, eller databaser. Om du dessutom är duktig inom bildbehandling, molntjänster användbarhet, automatiserad testning eller medicinsk teknik är det extra meriterande.

30% av de som jobbar hos oss är kvinnor. Vi ser gärna att det blir en jämnare fördelning.

Vad erbjuder vi?

En stimulerande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter att påverka. Hos oss på AMRA får du vara med och ta ansvar för allt från drift av våra applikationer, hur vi skriver och testar vår kod till hur våra slutanvändare upplever att våra applikationer fungerar och allt däremellan. Vi är ett ungt företag som gillar att anamma nya tekniker och metoder där vi jobbar enligt Scrum idag.

Du kommer att arbeta i vårt DevOps-team som systemutvecklare. Du har stora möjligheter att vara med och påverka både med vad och hur vi jobbar.

Vilka är vi?

AMRA är ett internationellt medicinteknikbolag som grundades 2010. Vi är idag 27 personer med huvudkontor i Linköping. AMRA blev nyligen utsedda till vinnare av 2016 års upplaga av DI Digital Startup Tour, en tävling bland Sveriges mest spännande teknikföretag.

Vad gör AMRA?

Vi utvecklar världsunika verktyg för att mäta fett och muskler i kroppen, sprunget ur forskning som bedrivs vid CMIV på Linköpings Universitet. Med hjälp av vår programvara och Big Data kan det bli möjligt att tidigt upptäcka risken för att drabbas av exempelvis hjärtinfarkt eller diabetes och andra leversjukdomar.

Publicerad den

26-01-2020

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

Linköping | Östergötlands län | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Ansök nu

Dela jobbannonsen