Inaktiv platsannons

Bemanningskonsult till Systembolaget Malmö

Bemanningskonsult till... Vill du vara med och bygga en ny arbetsgrupp som ska stötta våra butikschefer och områdeschefer, för att skapa de bästa förutsättningar i arbetet med att uppnå imponerade kunder och hög servicenivå?

Om tjänsten

Bemanningskonsult till Systembolaget

Vill du vara med och bygga en ny arbetsgrupp som ska stötta våra butikschefer och områdeschefer, för att skapa de bästa förutsättningar i arbetet med att uppnå imponerade kunder och hög servicenivå? Är du driven, prestigelös, kommunikativ och självgående? Just nu söker vi en till Bemanningskonsult till vårt team om sju personer! I rollen utgår du från Skåne då du ansvarar för region Skåne med omnejd, men du kombinerar din arbetsvecka med att också befinna dig på huvudkontoret i Stockholm tillsammans med övriga kollegor.

Om rollen

Som Bemanningskonsult kommer du ingå i ett team av kollegor där alla bidrar till de gemensamma målen och där du är en viktig del i arbetsgruppen. Arbetet innefattar att stötta verksamheten och butikerna med deras schemaläggning och bemanningsbehov. Du ansvarar för din region och kommer att arbeta både på huvudkontoret i Stockholm och ute i butikverksamheten runt om i Skåne med omnejd. Tjänsten är på heltid.

I tjänsten ingår också att vara en del av den centrala supporten där du hanterar ärenden som kommer in via företagets ärendehanteringssystem. Du kommer att ansvara för utveckling och förvaltning av bemanningsmodellen, som bl.a. anger principerna för hur butikerna bemannas men också inom vilken ekonomisk ram de bemannas. Som en del av organisationen kommer varje Bemanningskonsult ansvara för uppföljning, implementering och utveckling av en del i bemanningsmodellen, samt för vissa segment av företagets butiker.  

I din roll kommer du att delta i olika mötesforum både på huvudkontoret samt ute i landet och jobba nära butiksorganisationen. Resor kommer att vara frekvent förekommande i arbetet och övernattningar kommer att förekomma. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta självständigt och kommunicera med dina kollegor via telefon, Skype och mail. I tjänsten ingår mycket resande med bil, därför krävs det att du har B-körkort. 

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från detaljhandel ur ett drifts- eller administrativt perspektiv. Du behöver vara bekväm med att jobba självständigt och via ett ledarskap som sker på distans. Vi förväntar oss att du har drivkraft samt förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser också att du aktivt söker utveckling för att bygga ditt personliga ledarskap! 

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi, personal eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att trivas och prestera i rollen ser vi vidare att du har analytiska egenskaper, kan se lösningar där andra ser hinder och är bekväm med att tala inför grupp. Vi ser en person, som kan stötta och guida våra områdeschefer och butikschefer med ödmjukhet på resan mot vårt mål. 

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Detaljhandel | Deltidsjobb