Inaktiv platsannons

Teknikkonsult med fokus på klient i Borås

Är du en lagspelare som vill bli en... av landslaget? Just nu söker vi på Atea Borås dig som vill... som Teknikkonsult med fokus på klient. Vi erbjuder dig... arbetsplats som präglas av medarbetare......

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget?
Just nu söker vi på Atea Borås dig som vill jobba som Teknikkonsult med fokus på klient. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 
 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia, IT Arkitekt på Atea 
 
 
Din roll i laget 
I rollen som Teknikkonsult på Atea i Borås ansvarar du för att hjälpa kunder i deras it-miljö med installation, leveranser, support och felsökning. Vi lägger ingen vikt på din tidigare erfarenhet inom området utan tror att för dig  med rätt drivkraft kan vi skapa förutsättningar att utvecklas hos oss.
 
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Teknikkonsult är:  
  • Installation  
  • Leveranser av IT-utrustning 
  • Servicedesk  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser: 
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som teknikkonsult bör du ha följande kunskaper: 
  • Kunskap och ett genuint  hur en dator är uppbyggd och fungerar. 
  • Efarenhet av microsoft operativsystem inom klient och server 
  • Svenska och Engelska i både tal och skrift. 
  • B-körkort.  

Publicerad den

20-06-2019

Extra information

Ort
Borås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Västra Götalands län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis