Inaktiv platsannons

Sundsvall Butikssäljare

Butiksöppning av Eko i Sundsvall, Birsta!  Är du en av våra butikssäljare ?    Hösten på 2019 slår... upp portarna för EKO i Birsta, Sundsvall! Vi vill rekrytera traktens... taggade, nyfikna, utåtriktade och ordningsamma...

Om tjänsten

Butiksöppning av Eko i Sundsvall, Birsta! 
Är du en av våra butikssäljare ? 
 
Hösten på 2019 slår vi upp portarna för EKO i Birsta, Sundsvall! Vi vill rekrytera traktens mest taggade, nyfikna, utåtriktade och ordningsamma medarbetare!  
Vi söker dig med hög servicekänsla och passion för butiksförsäljning och som tillsammans med oss vill skapa nya shoppingupplevelser! 
 
Vi söker:  
Vi söker utpräglade servicemänniskor som anstränger sig för att ge det där lilla extra bemötandet.  
 
Som butikssäljare på EKO får du ett varierat och fartfyllt arbete. 
 
I våra stora varuhus delar vi ansvaret mellan 4 säljchefer. Dessa avdelningar bemannas sedan av ett team av butikssäljare varav några kommer ha avdelningsansvar för en eller flera avdelningar.  
 
Uppdelningen av avdelningar kan variera mellan våra butiker eftersom vi vill utgå från kunskaper och erfarenheter hos medarbetarna i varje butik. Nedan har vi angett några av de avdelningar som kommer finnas på EKO:  
 
 • Heminredning  
 • Textil  
 • Duka rummet & Kök  
 • Kläder  
 • Belysning 
 • Badrum 
 • Lek & Disney 
 • Säsong Trädgård / Jul  
 • Förvaring 
 • Blommor & Krukor  
 • GDS – Gör det själv, verktyg, färg 
 • Salong & Finkem  
 • Grovkem  
 • Godisland 
 
Din främsta uppgift som butikssäljare är att serva kunderna. Det gör du genom att skapa säljande avdelningar med rätt budskap & skyltar och att se till att rätt varor finns på plats vid rätt tillfälle. 
 
Personlig service och glatt bemötande till våra kunder när vi möter dem i butiken är en självklarhet.  
På många av våra avdelningar arbetar vi med volym så det är viktigt att man har god framförhållning och är snabb när det blir förändring i kundflödet. Tillsammans med säljchefen planerar och exponerar du din avdelning.  
 
Ett gott samarbete med övriga avdelningar i butiken är ett måste för att optimera försäljning och resultat. Det innebär att vi hjälps åt där butiken bäst behöver det och alla bemannar kassalinjen vid behov så att kunden får bästa möjliga avslut på sin köpupplevelse, därför ska alla medarbetare kunna kassan.  
 
Vi söker också glada personer till vår kassalinje, kundservice och bistro.  
 
Med kunden i fokus blir dina främsta arbetsuppgifter:  
 
 • Att ge kunden ett gott avslut på köpupplevelsen 
 • Att ge kundservice och svara på frågor om butiken  
 • Informera om erbjudande, kampanjer  
 • Att hantera reklamationer och återköp 
 • Försäljning av tobaksvaror, parfymer, tidningar  
 • Försäljning och daglig skötsel i Bistro & café 
 • Att möta kunden på ett vänligt och personligt sätt  
 • Varupåfyllnad  
 • Ordning och reda 
 
Du och dina kollegor representerar hela varuhuset. Du är den förste och siste som kunden möter så ditt bemötande är betydelsefullt för köpupplevelsen. Du har en viktig roll i att välkomna kunden in i varuhuset och du har chansen att guida kunden vidare från kundservice shopping-del ut i varuhusets avdelningar. 
 
Kassa, kundservice och bistro är ett team vilket innebär att man kan arbeta på olika positioner samma dag. Varje dag arbetar en kassaledare som ansvarar för att leda och fördela arbetet. Dessutom hjälps hela varuhuset åt så all personal ska kunna betjäna i kassan då det behövs.  
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
 
 
Tjänsten  
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet. Tjänsterna är deltid ( från 50 % och uppåt ) och avser tillsvidaretjänster som börjar med 6 månaders provanställning. 
 
Tillträde: September 2019 
 
 
Framtidens medarbetare: 
Vi söker dig som är glad och engagerad. Du gillar att arbeta i butik med allt från att sälja, exponera, varuhantering till att ha kontakt med leverantörer och kunder.  
 
Som person är du relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för försäljning, kundservice och människor.  
 
Butikserfarenhet med beställningsansvar är ett krav för tjänsterna där avdelningsansvar ingår. Du kommer ha nära samarbete med våra leverantörer och kommer ha ansvar för att rätt mängd varor exponeras i butiken. Annan erfarenhet från försäljning och kunskap i butiksekonomi är meriterande. Till kassatjänster och varuplock krävs ingen erfarenhet.   
 
Skriv gärna i din ansökan vilka avdelningar som du helst skulle vilja arbeta med och berätta hur du kommer att bidra till att EKO levererar Örebros bästa shoppingupplevelse. Berätta gärna för oss vilken sysselsättningsgrad du helst vill landa på.  
 
God svenska i tal och skrift är ett krav, andra språk är meriterande.  
 
 
Detta är EKO:  
På Eko vill vi att det både ska vara roligt och enkelt att shoppa. Vårt koncept är inriktat mot hem och fritid med fokus på hemmet. Vi är till för alla som älskar att shoppa kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har stora varuhus med en unik bredd i sortimentet oavsett om man vill shoppa till sig själv, sin familj eller sitt hem. Handla billigt kan alla göra. Handla ekonomiskt görs på Eko! 
 
I dagsläget har vi EKO-butiker i Fjälkinge, Malmö, Borås, Kalmar, Västerås och Örebro. 
Den nya butiken, på handelsområdet Birsta, Sundsvall, förväntas öppna i oktober 2019. Vi söker nu dig som lockas av möjligheten att vara med på nyöppnings-resan och göra vårt varuhus till ett sant shoppingnöje! De första månaderna är du med och bygger butiken vilket är en fantastiskt rolig och händelserik tid där varuexponering, skapa ordning och att sätta rutiner är en stor del av jobbet. 
 
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag inom Bergendahlskoncernen med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.

 
Din ansökan 
Välkommen med din ansökan senast den 26/5 2019 !
Vi vill tydliggöra att vi kommer börja hantera ansökningarna till dessa tjänster i Maj 2019 så du kan förvänta dig återkoppling på din ansökan i Maj & Juni 2019.  
 
Ansökan tas endast emot via hemsidan, www.ekostormarknad.se 

Publicerad den

24-06-2019

Extra information

Ort
Sundsvall
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis