Inaktiv platsannons

Sundsvall Konditor Medarbetare

Butiksöppning av Eko i Sundsvall  Är du medarbetare i vårt Konditori ?    I oktober slår vi... portarna för EKO i Birsta, Sundsvall! Vi vill rekrytera Sundsvalls... taggade, nyfikna och engagerade medarbetare!   Vi s...

Om tjänsten

Butiksöppning av Eko i Sundsvall 
Är du medarbetare i vårt Konditori ? 
 
I oktober slår vi upp portarna för EKO i Birsta, Sundsvall! Vi vill rekrytera Sundsvalls mest taggade, nyfikna och engagerade medarbetare!  
Vi söker dig med hög servicekänsla och passion för butiksförsäljning och som tillsammans med oss vill skapa nya shoppingupplevelser! 
 
Vi söker:  
Vi söker en kreativ och driftig personal till vårt butikskonditori.   
 
 
Butikskonditoriet kommer baka kaffebröd från färdiga degämnen samt monterar och dekorerar tårtor och bakverk. Vi säljer bakverk i vårt café och i butiken. Har du arbetat med volymproduktion tidigare är det en stor fördel.  
 
Våra butikskonditorier har ett tydligt Eko – koncept som du arbetar för att etablera på orten.  
 
Vi värdesätter förmågan att arbeta effektivt och ha en god planering. Hela arbetsgruppen arbetar tillsammans för att uppnå utsatta mål och följa riktlinjer. Du kommer att arbeta självständigt och i grupp.  
 
Din främsta uppgift är att serva kunderna. Det gör du genom att ha rätt saker producerade vid rätt tid. Skapa säljande avdelningar med rätt budskap & skyltar och att se till att det vi serverar i vårt café eller säljer i butiken överträffar  
Personlig service och glatt bemötande till våra kunder när vi möter dem i butiken är en självklarhet.  
På många av våra avdelningar arbetar vi med volym så det är viktigt att man har god framförhållning och är snabb när det blir förändring i kundflödet.  
 
Ett gott samarbete med övriga avdelningar i butiken är ett måste för att optimera försäljning och resultat. Det innebär att vi hjälps åt där butiken bäst behöver det och alla bemannar kassalinjen vid behov så att kunden får bästa möjliga avslut på sin köpupplevelse, därför ska alla medarbetare kunna kassan.  
 
Eftersom konditoriet är öppet 7 dagar i veckan behöver vi flera personer, några av dessa tjänsterna kan komma att kombineras med annan avdelning.  
 
Tjänsten  
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet. Tjänsten som Konditor är deltid och avser tillsvidaretjänst som börjar med 6 månaders provanställning. 
 
Tillträde: September 2019 
 
 
Framtidens medarbetare: 
Som person är du relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för försäljning, kundservice, människor och självklart för produkterna. Du arbetar effektivt och är lugn, strukturerad, noggrann och värdesätter ordning och reda.  
 
Du har en gymnasial utbildning och branscherfarenhet från bageri eller konditori. God svenska i tal och skrift är ett krav, andra språk är meriterande.   
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
 
 
Detta är EKO:  
På Eko vill vi att det både ska vara roligt och enkelt att shoppa. Vårt koncept är inriktat mot hem och fritid med fokus på hemmet. Vi är till för alla som älskar att shoppa kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har stora varuhus med en unik bredd i sortimentet oavsett om man vill shoppa till sig själv, sin familj eller sitt hem. Handla billigt kan alla göra. Handla ekonomiskt görs på Eko! 
 
Eko i Sundsvall blir vår 7:de butik och vårt huvudkontor och äldsta butik finns i Fjälkinge. 
Vi söker nu dig som lockas av möjligheten att vara med på nyöppnings-resan och göra vårt varuhus till ett sant shoppingnöje! De första månaderna är du med och bygger butiken vilket är en fantastiskt rolig och händelserik tid där varuexponering, skapa ordning och att sätta rutiner är en stor del av jobbet. 
 
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag inom Bergendahlskoncernen med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.

 
Din ansökan 
Välkommen med din ansökan senast den 26 Maj 2019 ! 
Vi vill vara tydliga med att vi kommer börja hantera dessa ansökningar i Maj månad så du kan förvänta dig återkoppling i Maj eller Juni. 
 
Ansökan tas endast emot via hemsidan, www.ekostormarknad.se 

Publicerad den

24-06-2019

Extra information

Ort
Sundsvall
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis