Inaktiv platsannons

Bagare/konditor – Stora Coop Stenby i Västerås

Om tjänsten

Vi söker nu dig som är serviceinriktad med ett brinnande intresse för försäljning och vill vara med att driva vårt bageri på Stora Coop Stenby.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Arbetsuppgifter:

Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som bagere/konditor har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Varje kund ska känna sig unik, med din servicekänsla och kreativitet ger du kunderna något utöver det vanliga.****

Som bagare/konditor hos oss består dina arbetsuppgifter av att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i manuella diskar. Du ansvarar till stor del för att driva bageriets sortiment framåt och framgångsrikt. Samtidigt har du en viktig roll i att leverera ett kundbemötande i världsklass.

I ditt arbete ingår vidare att:
•Vara med och skapa en säljande och inspirerande miljö inom bageriet
•Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25 tim/veckan med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Publicerad den

24-06-2019

Extra information

Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis