Inaktiv platsannons

Personal till arbetsdriften skapande verkstad, anstalten Nyköping, semestervikariat

Om tjänsten

Som produktionsledare har du uppgiften att handleda och instruera intagna i skapandeverkstaden. Här sysselsätts de intagna med olika typer av hantverksarbeten som tapetserarjobb, textilsömnad, läderarbeten, glasfusing, betonggjutning samt enklare silverarbeten.

Syftet med verksamheten är dels att ge klienterna sysselsättning under anstaltstiden, dels ge praktisk erfarenhet av skapande arbete.

Produktionsledaren ska under ansvarig Kriminalvårdsinspektör och tillsammans med kollegorna planera och leda verksamheten i verkstaden. I arbetet ingår även en del administrativt arbete som i stor utsträckning sker IT-baserat. I arbetsuppgifterna ingår också dagliga rutinuppgifter som visitationer och andra säkerhetsrelaterade arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Lämplig bakgrund är minst treårigt gymnasium eller annan utbildning och/eller erfarenhet som kan prövas likvärdig. Erfarenhet av hantverksarbeten som innefattar tapetserarjobb, textilsömnad, läderarbeten, glasfusing, betonggjutning samt enklare silverarbeten är meriterande.

Du är tydlig och stabil och kan sätta gränser. Du har lätt för att samverka i grupp, är flexibel och initiativrik och kan arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet.

Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tror på att människan är utvecklingsbar.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde under våren/sommaren 2019 efter överenskommelse.

Tidsbegränsat till: 2019-08-18

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej