Inaktiv platsannons

Kundservicemedarbetare till OKQ8 i Avesta

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Kundservicemedarbetare till OKQ8 i Avesta - Sommarjobb
Gillar du att jobba i ett högt tempo samt ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Trivs du med att jobba mot uppsatta mål och resultat? Då kanske du är en av våra nya medarbetare på OKQ8 Kundservice i Avesta i sommar. Vi söker nu 12 engagerade och resultatdrivna kundservicemedarbetare som värdesätter kundfokus och service! Tjänsterna omfattar visstidsanställning med tillsättning 2019-05-27 tom 2019-08-25. Möjlighet till förlängning finns.

Rollen
Som kundservicemedarbetare kommer du ha daglig kontakt med OKQ8s privatkunder över telefon. Du kommer hantera kortbeställningar, fakturafrågor, merförsäljning och övriga kundfrågor. Din roll kommer vara att möjliggöra för människor i rörelse.

Vi söker dig
Vi söker dig som har en personlig mognad och social kompetens att kunna arbeta med olika sorters människor. Du ska vara driven och gillar att jobba mot uppsatta mål. Du är engagerad i ditt arbete och gillar att jobba både i team och självständigt. Stresstålighet är en annan viktig egenskap då det i perioder är högt tryck på telefon och mail. Vidare är du en person som är kommunikativ, prestigelös och initiativtagande.
Det är meriterande om du har erfarenhet från kundservicearbete, men det är inget krav. Eftersom du är vår röst utåt ser vi gärna att du har arbetat med kundvård och merförsäljning tidigare. Vidare uttrycker du dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder
På OKQ8 Kundservice i Avesta är vi ca 60 medarbetare och sitter i trivsamma lokaler alldeles intill Dalälven. Våra värderingar öppen och ärlig, kundfokus, snabbt och smidigt samt kompetens präglar vårt dagliga arbete och hos oss har du stora möjligheter att utvecklas.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 25/3 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil.
Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Julia Winberg 0735 27 09 05.

Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn under namnet OKQ8.


Om oss
OKQ8 Sverige och Q8 Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största oljebolag. Vi är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 5000 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är öppen och ärlig, kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Vi erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av bilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100 % rättvisemärkt kaffe. Vi arbetar aktivt med att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga bränslen och produkter.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Avesta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Avesta | Detaljhandel | Deltidsjobb