Inaktiv platsannons

Billing Specialist i Kista

Om tjänsten

Billing-avdelningen har ansvar för att fakturera våra kunder i tid och på ett korrekt sätt samtidigt som vi ska stödja och driva kontinuerlig utveckling av processer för att säkerställa inkomster, optimera kassaflödet och utveckla NPS.

 

Vi söker nu en kunnig  Billing Specialist till vårt team på Tele2.

 

Jobbeskrivning

 

Huvuduppgifterna i ditt arbete kommer att innebära att ta ansvar för processer och aktiviteter som tillhör billing-processen och säkerställa företagets intäkter. Teamet genomför kvalitetsmässig mediering, rating och fakturering för företagets kunder. I arbetsuppgifterna ingår även rapportering, kvalitetssäkring, felsökning samt hantering av ärenden mot externa leverantörer, kunder och internt. Du kommer även ha nära kontakt med olika avdelningar inom företaget, exempelvis IT, sälj, kundservice, produkt och Commercial.

 

  • Koordinera/projektleda förvaltning, system och utvecklingsprojekt inom billing, mediering och rating
  • Utveckla billing inom Tele2 genom till exempel inom områdena prissättning, fakturering, fakturadistribution och betalsätt.
  • Arbeta aktivt med uppföljning, kontroller och tester av våra processer och rutiner.
  • Kravställning, test och uppföljning av ny funktionalitet i våra IT-stöd.
  • Analysera och processförbättra integration mellan billing, rating, orderläggning och service activation.
  • Daglig drift samt konfigurering av mediation/rating/ revenue assurance system samt rapportering till olika delar av organisationen på Tele2 gällande telefoni.
  • Hantering av dagliga rutiner såsom avvikelser i faktureringen, betalningar, kundprocesser, drift av system och ej hanterade samtalsposter.
  • Hantera prisplaner och prisförändring av samtal för slutkund och avräkning.

 

Vad har du för bakgrund?

 

Vi söker en analytisk person med teknisk förståelse och bra förmåga på att koordinera. Vi ser att du också är strukturerad, nyfiken och kundfokuserad, och trivs med att arbeta såväl i team som enskilt.

 

Vi letar efter någon som har jobbat som hos ett telekombolag, elbolag eller andra bolag som har stora kunddatabaser och rörlig prissättning. I din roll tror vi att du har vana att navigera i en teknisk värd men har förståelse för ekonomiska termer.

 

Formella krav för rollen är:
 

  • Erfarenhet att jobba med stora datavolymer och stor mängd transaktioner
  • Erfarenhet av att jobba med fakturering och betalningar
  • Hantering av personuppgifter
  • Databas och SQL-kunskap (förstå datamodeller och kunna viss SQL)
     

Vad kan Tele2 ge dig?

Att arbeta på Tele2 ger dig en fantastisk möjlighet till att vara kreativ och nytänkande. Du kommer att vara en del av en kultur där teamwork och inkludering leder dig framåt. Varje anställd är viktig för vår framgång och du kommer att kunna påverka mycket kring ditt uppdrag. Vi ansvarar för att du växer som person och att du kan utvecklas genom interna karriärvägar.
 

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Kista, Stockholm. Vi vill skapa en inkluderande miljö där all typ av mångfald är sedd. På Tele2 strävar vi efter att bygga ett bolag som består av alla delar. För den här positionen ser vi gärna kvinnliga sökande.


Välkommen med din ansökan!

 

The facts
City Kista
Country Sweden
Position type Full-time
Days left to apply 3
Share this job

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Deltidsjobb