Inaktiv platsannons

Utbildningsledare för Trafikverksskolans yrkeshögskola i Ängelholm

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Utbildningsledare för Trafikverksskolans yrkeshögskola. Vi vill ha din ansökan senast den 12 april.

Vill du arbeta som Utbildningsledare för Trafikverksskolans yrkeshögskola i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Trafikverksskolan är Trafikverkets utbildningsenhet. Vi levererar all utbildning till Trafikverket och är den största utbildaren inom väg- och järnvägsutbildningar i Sverige. Vi har också utbildningar på gymnasie-, YT- och högskolenivå. Skolan drivs som en resultatenhet och årligen utbildar vi tusentals personer. Trafikverksskolan är en attraktiv arbetsplats som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

Är du driven, lösningsfokuserad och ser möjligheter? Gillar du att samarbeta och träffa andra människor? Växla då in på denna spännande tjänst - vi fortsätter att stärka vår utbildningsdel inom järnväg, teknik och infrastruktur.

Trafikverksskolan i Ängelholm skräddarsyr yrkeshögskoleutbildningar som leder till olika yrkeskompetenser som arbetsgivare efterfrågar för att möta framtidens utmaningar. Skolformen är behovsstyrd och utbildningarna bedrivs i nära samarbete med specialister och arbetsgivare från berörda branscher. Teamet som sköter yrkeshögskolan är utbildningsledare, administratörer, utvecklare, utbildare och utbildningskonsulter.

Arbetsuppgifter

Som utbildningsledare ansvarar du för att planera och leda det dagliga arbetet för pågående utbildningar, samt medverka till att utveckla och ansöka om nya utbildningar. Att vara utbildningsledare på yrkeshögskola går att likställa som processledare. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar nätverkande, ledarskap, utbildning, coaching, utveckling och administration.

Du medverkar i utbildningens samtliga tre steg; ansökan, planering och genomförande.
Planera inför utbildningsstart genom att upprätta kursplaner, tillsätta utbildare, rekrytera studerande, planera upplägg och bästa förutsättningar för utbildning. Leda och utveckla utbildning som bedrivs genom att anskaffa och kvalitetssäkra lärande i arbete, coacha studerande, vara sammankallande i ledningsgruppen, arbeta med uppföljning och kvalitetsutveckling. Utveckla nya utbildningar och söka om befintliga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som 

  • har en eftergymnasial utbildning eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • vill utvecklas vidare inom processledning, utbildning och ledarskap, samt brinner för strategisk kompetensförsörjning inom infrastruktur

Det är meriterande om du 

  • har erfarenhet av yrkeshögskoleutbildningar
  • har erfarenhet inom området järnväg, teknik och/eller infrastruktur
  • har ett stort nätverk inom branschområdet

Vi söker en drivande medarbetare med sinne för struktur. Du är lyhörd och genuint intresserad av företagens och de studerandes behov samt har förmåga att skapa goda relationer och förtroende. Din kommunikationsförmåga är central och det är viktigt att du kan uttrycka dig enkelt och korrekt i både tal och skrift. Att använda internet och digital teknik i arbetet är naturligt för dig och du gillar att utveckla processer till att bli mer effektiva. Som person är du flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade förhållanden.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Urvalstester ingår som en del i urvalsprocessen. Dessa skickas ut via mail så håll koll på din mail efter ansökningstidens slut. 

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-04-12

Publicerad den

20-06-2019

Extra information

Ort
Ängelholm
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis