Inaktiv platsannons

Elektriker/Tekniker Nässjö DCN

Om tjänsten

JYSK är en internationell detaljhandelskedja som ägs av dess ursprungliga grundare, Lars Larsen, känd i hela Danmark som landets ledande affärsman. Vår första butik öppnade portarna 1979 och Idag omfattar JYSK-koncernen 2.500 butiker i 50 länder världen över.Koncernens årliga omsättning är 3,36 miljarder euro, vi har nästan 22000 medarbetare och har en stadig och kontrollerad tillväxt. Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller – som i Lars Larsens fall – någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet – tre ord som Lars Larsen själv alltid har värderat starkt. Läs mer om oss på www.jysk.se

Du är engagerad och…

I rollen som elektriker – tekniker arbetar du tillsammans med kollegor för en driftsäker verksamhet. Som elektriker söker vi dig med utbildning 2-år och erfarenhet, gärna som service elektriker, som tekniker är det bra med en mekanisk eller teknisk bakgrund. För både elektriker-tekniker är det ett krav att man är lösningsorienterad, engagerad, allmänt händig och har lätt för att arbeta med datorer då all vår dokumentation och övervakning sker i PC-miljö. Vårt koncernspråk är engelska och därför behöver du ha god både verbal och skriftlig engelska.

Du ges möjligheter och…

arbeta i en högteknologisk verksamhet, vi är ett modernt lager som är helt IT-baserat. Stig in hos oss – här möts du av 21 kranrobotar som hämtar och lämnar lastbärare från hela 130 000 pallplatser. Detta är fördelat på tre höglager där ett kilometerlångt automatiserat conveyorsystem löper genom enheten. Den här inspirerande och framåtlutade miljön kan bli din vardag!

Vi som jobbar på JYSK gillar utmaningar, tänker positivt och sätter laget före jaget. Är vi rätt för dig?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten är en tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning. Vi hanterar ansökningarna löpande.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ronny Säilä på 0380-558334. Du söker tjänsten via www.jysk.se/jobb där du registrerar ditt CV.
Vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 30 april.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nässjö
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej