Liseberg har något för alla. Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat – året runt.
Restaurang Tyrolen
Restaurang Tyrolen har genom åren varit en av Lisebergs mest välbesökta och omtyckta restauranger. Förutom den gemytliga och traditionsrika restaurangen består verksamheten även utav en Biergarten med upp mot 400 sittplatser utomhus. Här kan Lisebergsbesökare, allt från familjer till femkampare, njuta av en skön och annorlunda miljö, och njuta av en meny som tydligt präglas av det Tyroliska köket både i mat- och dryckesväg.
Beskrivning av tjänst och arbetsuppgifter
Som souschef på Tyrolen är du köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar du arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete. Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stort intresse för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet främst från á la carte men även gärna från beställningsverksamhet. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet, och gillar att arbeta i högt tempo. Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. Självklart är du fokuserad på att bidra till en välsmakande måltid för hungriga gäster!
25-03-2024
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!