Inaktiv platsannons

Butikssäljare semestervikariat Eko Malmö

Semestervikarierande butikssäljare     EKO i Malmö söker engagerade medarbetare med stort intresse för sälj, kundservice och som gillar att arbeta i en butik med högt tempo och... arbetsuppgifter.     Vi söker  ...

Om tjänsten

Semestervikarierande butikssäljare  
 
EKO i Malmö söker engagerade medarbetare med stort intresse för sälj, kundservice och som gillar att arbeta i en butik med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.  
 
Vi söker 
Serviceinriktade personer med passion för butiksförsäljning som ger det lilla extra i bemötandet då våra kunder är viktigast för oss. Personlig service och glatt bemötande är en självklarhet. 
 
Vi söker lagspelare då vår framgång ligger i viljan att samarbeta och ingå i en skön gemenskap. Prestigelöshet och en vilja att hugga i är ett måste. Det innebär att vi hjälps åt där butiken bäst behöver det. Flexibilitet är en viktig egenskap. 
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
 
Din främsta uppgift som butikssäljare är att serva kunderna. Det gör du genom att skapa säljande avdelningar med rätt budskap, skyltar och att se till att rätt varor finns på plats vid rätt tillfälle. 
 
Det kan också innebära att du är kundens kassör med möjlighet att avsluta shoppingupplevelsen på ett sätt som överträffar kundens förväntningar. 
 
Vi söker medarbetare till olika avdelningar och under olika lång tid under semesterperioden.  
 
Exempel på tjänster är:  
  • Kassa, Kundservice 

  • Butikssäljare – varuhantering, beställning & kundservice 
 
Skriv i din ansökan vad som intresserar dig mest och när under sommaren du kan arbeta. Våra semesterperioder sträcker sig främst över v. 26-33.  
 
Att jobba på EKO 
Vi söker dig som är glad och engagerad. Du gillar att arbeta i butik med allt från att sälja, exponera, varuhantering till att ha kontakt med kunder.  
 
Som person är du relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för försäljning, kundservice och människor.  
 
Truckkort är meriterande. Annan erfarenhet från försäljning och kassaerfarenhet är meriterande.  
 
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag inom Bergendahlskoncernen med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. 
 
På Eko vill vi skapa en shoppingupplevelse. Bland annat bjuder vi på butiksevent med olika teman. Vårt koncept är inriktat mot hem och fritid. Vi är till för alla som gillar kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har stora varuhus med en unik bredd i sortimentet.  
 
 
Tjänsten  
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet. Tjänsten är ett semestervikariat. 
 
God svenska i tal och skrift är ett krav, andra språk är meriterande.  
 
Tillträde: enligt överenskommelse. 
 
Din ansökan 
Välkommen med din ansökan senast den 5/5 2019.  
Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in ansökan så snart som möjligt. 
Ansökan tas endast emot via hemsidan på www.ekostormarknad.se 
 
 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej