Inaktiv platsannons

Jobba extra på Tele2 i Jönköping!

Om tjänsten

Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer? Då kanske Tele2 är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en butikssäljare på deltid till Tele2 i Jönköping.

 

Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som är en stor och viktig del av vardagen. Som Butikssäljare på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare.

 

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov i vår butik under våren och sedan gå över till heltid ett par veckor under sommaren 2019. Detta kan vara perfekt för dig som studerar eller har andra sysslor vid sidan av och vill göra mer. Som person ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från något serviceyrke och ett stort intresse för att lära dig mer inom kundservice och försäljning. 

 

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du har möjlighet att göra skillnad. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att prestera på topp.

 

På Tele2 drivs vi av intern utveckling och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom butikerna. Som nyanställd erbjuds du en gedigen introduktion med praktik i butik, introduktion av butikschef och ett digitalt utbildningspaket. Efter ett par veckor blir du även inbjuden till en 3-dagars introduktion på vårt huvudkontor i Kista – allt för att göra dig mer rustad för butiksjobbet!

 

Tjänsten är en behovsanställning och placerad i Asecs, Jönköping.

 

Tycker du att det låter spännande? Tveka inte att söka redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

  

Välkommen med din ansökan!

 

 

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla vi anställer.

The facts
City Jönköping
Country Sweden
Position type Part-time
Days left to apply 3
Share this job

Publicerad den

27-04-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | IT | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis