Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare med avdelningsansvar EKO Borås

Butikssäljare med avdelningsansvar     EKO i Borås söker en... avdelningsansvarig säljare  med stort intresse för hem och inredning    Vi söker  En serviceinriktad person med passion för butiksförsäljning som ger......

Om tjänsten

Butikssäljare med avdelningsansvar  
 
EKO i Borås söker en engagerad
avdelningsansvarig säljare 
med stort intresse för hem och inredning 
 
Vi söker 
En serviceinriktad person med passion för butiksförsäljning som ger det lilla extra i bemötandet då våra kunder är viktigast för oss. Personlig service och glatt bemötande är en självklarhet. 
 
Vi önskar en lagspelare då vår framgång ligger i viljan att samarbeta och ingå i en skön gemenskap. Prestigelöshet och en vilja att hugga i är ett måste. Vi hjälps åt där butiken bäst behöver det. Flexibilitet är en viktig egenskap. 
 
Tjänsten  
Din främsta uppgift som butikssäljare är att serva kunderna. Det gör du genom att skapa säljande avdelningar med rätt budskap, skyltar och att se till att rätt varor finns på plats vid rätt tillfälle. 
 
Att vara ansvarig innebär att du tar ansvar för en del av vårt sortiment – från beställning till försäljning. Du har nära kontakt med leverantörer, hanterar varuflödet i butik, skyltar, beställer och ser till att varorna är exponerade på ett säljande sätt i rätt tid.  
 
Att jobba på EKO 
Vi söker dig som är glad och engagerad. Du gillar att arbeta i butik med allt från att sälja, exponera, till att ha kontakt med leverantörer och kunder.  
 
Som person är du relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för försäljning, kundservice och människor.  
 
Minst 3 års butikserfarenhet med beställningsansvar är ett krav. Truckkort och annan erfarenhet från försäljning och kunskap i butiksekonomi är meriterande.  
 
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag inom Bergendahlskoncernen med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. 
 
Detta är EKO 
På Eko vill vi skapa en shoppingupplevelse. Bla bjuder vi på butiksevent med olika teman. Vårt koncept är inriktat mot hem och fritid. Vi är till för alla som gillar kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har stora varuhus med en unik bredd i sortimentet. 
 
Eko  är i ständig förändring vilket både märks i våra befintliga butiker som byggs om och förbättras till att vi etablerar nya butiker. Vår nästa butik öppnas i Sundsvall hösten 2019.  
 
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet. Tjänsten är en heltidsanställning och avser tillsvidaretjänst som börjar med en inledande provanställning om 6 månader. 
 
God svenska i tal och skrift är ett krav, andra språk är meriterande.  
 
Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse. 
 
Din ansökan 
Välkommen med din ansökan senast den 5/5 2019.  
Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in ansökan så snart som möjligt. 
Ansökan tas endast emot via hemsidan på www.ekostormarknad.se 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej