Inaktiv platsannons

Säljare Kundflöde - Nya Stora Coop Trelleborg

Om tjänsten

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu ett flertal säljare till Stora Coop Trelleborg som slår upp dörrarna i slutet av sommaren!

Vår helt nybyggda butik kommer att erbjuda det lilla extra till våra kunder såsom det senaste inom livsmedelsbutiker, stort fokus på hållbarhet och färskvaror med en fin chark- och delikatessavdelning. Vi söker dig med en positiv anda och engagemang, som brinner för kundmötet och älskar att sälja!

Vi vill att alla våra kunder ska känna sig välkomna när de kliver in i vår butik och lämna inspirerade av matglädje!

Som Säljare Kundflöde är du en viktig medarbetare i verksamheten och är ansiktet utåt mot våra kunder och arbetar för att ge våra kunder en högkvalitativ kundupplevelse i det personliga mötet. I din roll ingår att aktivt medverka till att säkra goda kundmöten i butiken och vi ser att du som söker älskar att arbeta med service. Du arbetar enligt våra gemensamma arbetssätt i syfte att butiken ska nå sina mål. Du är en förebild och agerar i enlighet med Coops värderingar och kundlöfte ”prisvärd” ”hållbar” och ”matglädje”. Du deltar i butikens arbetsrotation vilket innebär ett omväxlande arbete under butikens olika öppettider.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Högklassigt kundbemötande och service mot våra medlemmar/kunder

  • Kassaarbete
  • Hantera reklamationer och kundfrågor
  • Varupåfyllnad
  • Allmän städning i butiken och kringområde
  • Några av tjänsterna som säljare är mer inriktade mot arbete i förbutik, delikatess eller bake-off
  • Arbetet som säljare innebär att du kan få delta i butikens alla områden och arbetsuppgifter

Vi söker personal som kan arbeta mellan 3 till 25 timmar i veckan. Dina arbetstider är varierande och innebär eftermiddags och kvällsarbete både på vardagar och helger men även arbete under tidiga morgnar och förmiddagar förekommer.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trelleborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Trelleborg | Detaljhandel | Deltidsjobb