Inaktiv platsannons

Bartender sommar, Scandic Foresta, deltid 75% i Stockholm

Om tjänsten

Brinner du för service och att få nöjda gäster?

- Scandic Foresta söker nu en engagerad bartender till vår sommarterrass.

Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang kommer att vara vår framgångsfaktor så vi söker dig som brinner för service, har passionen i mat och dryck samt ser att bygga relationer är en naturlig del i ditt arbete.

Vi är ett erfaret och fokuserat gäng som arbetar med målet att alla gäster som lämnar oss ska ha haft en bra upplevelse och vi har nu siktet inställt på att nå nästa nivå i vår resa till att bli ett personligt framgångsrikt hotell och söker nu rätt person till vår personalstyrka.

Scandic Forestas sommarterrass lever upp i mitten av maj och är en välbesökt bar och restaurang under hela sommarperioden då den är känd för sitt fantastiska läge med solnedgången precis framför terrassen och över inloppet till Stockholm. Här samlas gästerna och njuter av maten, drycken, utsikten och solen.

Som bartender är du ansvarig för att leverera god service på vår sommarterrass under sommaren där vi serverar smakfulla rätter från vår á la carte meny.

Dina arbetstider kommer att vara kvällar och helger.

Vi söker dig som:

  • Är serviceinriktad
  • Brinner för mat och dryck
  • Är van vid att arbeta i högt tempo
  • Pratar flytande svenska och engelska

Erfarenhet från bar- och restaurangmiljö är meriterande.

Tjänsten är på 75% och är en visstidsanställning under sommaren och vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är ute.

Eftersom vi på Scandic har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Har du ambitioner att utvecklas? Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga.

Scandic Foresta ligger på Lidingö i Stockholms inre skärgård, endast 15 minuter från centrala Stockholm. Hotell Scandic Foresta har varit en viktig mötesplats sedan 1910 då Wilhelmina Skogh öppnade sin riddarborg på klippan. Vi har 103 rum, 13 konferenslokaler, festvåning, restaurang och stor terrass samt lobbybar, shop och gym.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Heltidsjobb (förstajobb)